ροή ειδήσεων

Επίθεση στον Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις - Ανάμεσά τους αστυνομικός



Ακόμη και αστυνομικός συμμετείχε στο επεισόδιο σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης-Ο συγκεκριμένος αστυνομικός που απασχολείτο σε υπηρεσία γραφείου, ταυτοποιήθηκε με ακόμη δύο άτομα για εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης, φτάνοντας συνολικά τους 4 με την συνεχιζόμενη έρευνα εκτός αυτοφώρου και τους 8 συνολικά έως τώρα κατηγορούμενους για το περιστατικό


Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ταυτοποίησε σήμερα ακόμη τρεις Έλληνες, ηλικίας 43, 57 και 44 ετών, εκ των οποίων ο τελευταίος είναι μάλιστα αστυνομικός που απασχολείτο σε υπηρεσία γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, να τελούσε υπό φαρμακευτική αγωγή, και από το 2015 να είχε τοποθετηθεί σε υπηρεσία γραφείου και να του είχε αφαιρεθεί ο υπηρεσιακός οπλισμός. Πέραν από την ποινική διαδικασία σε βάρος του, αναμένεται να γίνει και ΕΔΕ.

Όπως και ο 41χρονος που ταυτοποιήθηκε χθες, κατηγορούνται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης κοινής ειρήνης, φτάνοντας συνολικά τους τέσσερις από αυτή την διαδικασία και τους συνολικά 8 κατηγορούμενους, με τους πρώτους τέσσερις που χειροδίκησαν κιόλας να έχουν οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η έρευνα συνεχίζεται.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *