ροή ειδήσεων

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο



Τέσσερις συλλήψεις Αλβανών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών έγιναν την Πέμπτη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, σε έλεγχο που έγινε στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου μετά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με κλιμάκιο Τελωνείου Ρόδου, εντοπίστηκε στην κατοχή ενός 34χρονου κρυμμένη στο εσώρουχο του, ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 53 γραμμαρίων μέσα σε πλαστική συσκευασία.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης – παραλαβής της ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, κατά την οποία συνελήφθησαν άλλοι δυο άνδρες 24 και 25 ετών.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού Σώματος και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Τελωνείου Ρόδου σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, στο οποίο εργάζεται ο 25χρονος, κατά την οποία βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 20γρ. και ποσότητα, πιθανότατα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού μικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

Επίσης, σε έλεγχο που έγινε στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου μετά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, εντοπίστηκε ενας 36χρονος να έχει στην κατοχή του μέσα σε πλαστική συσκευασία, ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 2 γραμμαρίων και, μέσα σε γιάλινο μπουκάλι, ποσότητα μεθαδόνης 95 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, καθώς και το εμπλεκόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

efsyn

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *