ροή ειδήσεων

Πόρτα στην Αυτοδιοίκηση από το Σκουρλέτη



Κορύφωση της απόλυτης ρήξης, που εντατικά καλλιεργεί τις τελευταίες ημέρες εναντίον των Αιρετών, εκδήλωσε πριν λίγο ο Υπουργός Εσωτερικών.



Σε μια πρωτοφανή υποτιμητική αντιμετώπιση απέναντι στους Αιρετούς, κ. Σκουρλέτης αρνήθηκε να τους συναντήσει όταν έφθασαν στο Υπουργείο.



Σημειώνεται ότι από το πρωί διεξαγόταν στη Βουλή, στην Ειδική Επιτροπή Περιφερειών, συζήτηση ειδικά για τον Κλεισθένη1. Συγκεκριμένα, ενημέρωση από τον Γ.Γ. του ΥπΕσ, Κ. Πουλάκη, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του Προέδρου της ΕΝΠΕ, καθώς και Βουλευτών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο αρμόδιος Υπουργός, Π. Σκουρλέτης, ήταν απών από την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Μετά τη Συνεδρίαση και δεδομένης καθυστέρησης που προέκυψε στη Βουλή, οι Δήμαρχοι έφθασαν στο Υπουργείο με μικρή απόκλιση από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού με τον Υπουργό (οφειλόμενη στην εξέλιξη της διαδικασίας στη Βουλή και όχι σε δική τους υπαιτιότητα).

Φθάνοντας λοιπόν, βρέθηκαν ενώπιον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Υπουργός αρνήθηκε να τους δει, επικαλούμενος ότι είχε άλλα ραντεβού.

Απαίτησε δε, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γ. Πατούλης, να ανέβουν στο Γραφείο του, μετά από μία ώρα, μόνο τα Προεδρεία της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ και κανείς άλλος.

Έκλεισε δηλαδή την πόρτα στους δεκάδες Αιρετούς που είχαν καταφθάσει, στην πλειοψηφία τους, από την περιφέρεια, ειδικά για τη συγκεκριμένη συνάντηση.



Δεδομένων των προσβλητικών για το θεσμό εξελίξεων, οι Αιρετοί– στη Συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που εξελίσσεται – προσανατολίζονται πλέον σε αίτημα συνάντησης με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *