ροή ειδήσεων

Κως: Την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα και του δάγκωσε το πέος για να γλιτώσει



Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει στις 11 Ιουνίου 2018, ένας Σλοβάκος κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας.


Η φερόμενη ως θύμα ταξίδεψε από τη Σλοβακία στην Κω στις 24 Ιουνίου 2013 προκειμένου να εργαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο νησί.


Στις 25 Ιουνίου 2013 στις 22:15, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μπροστά από το ξενοδοχείο που έμενε μαζί με μια φίλη της, τις συνάντησε ο Σλοβάκος, ο οποίος διέμενε στο ίδιο συγκρότημα μαζί με τη σύντροφό του.

Τη στιγμή εκείνη ήταν μόνος του και επέβαινε σε μοτοποδήλατο. Όταν η φίλη της επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, της πρότεινε να πάνε βόλτα. Παρότι ήταν αρχικώς διστακτική στην πορεία συμφώνησε και μετέβησαν στο Τιγκάκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος φέρεται να την παρέσυρε σε ερημική και σκοτεινή τοποθεσία να έβγαλε το παντελόνι του και να της ζήτησε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα αρνήθηκε. Στην προσπάθειά της να φύγει από το σημείο, ο κατηγορούμενος την έπιασε από τα μαλλιά και την εξανάγκασε σε πεολειχία, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής του δάγκωσε το πέος και στη συνέχεια τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας του αφόρητο πόνο και αιμορραγία.

Αντιλαμβανόμενος ότι ελλοχεύει κίνδυνος να καταμηνυθεί επεδίωξε να συμφιλιωθεί μαζί της ζητώντας της να τον συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το όχημά του στο ξενοδοχείο.

Ο δράστης παραδέχεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ομοεθνή του πλην όμως ισχυρίζεται ότι τον δάγκωσε, λέγοντας του περιπαιχτικά ότι το έκανε για να την θυμάται, ενώ διατείνεται ότι τα κίνητρά της για την υποβολή της μήνυσης είναι οικονομικά.


newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *