επικαιρότητα

«Πόλεμος» για την Ellinair στη ΡόδοΤου έργου της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπεραμύνθηκε χθες ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή τη δημόσια συζήτηση για την έναρξη πτήσεων της εταιρείας Ellinair στη γραμμή Ρόδος – Αθήνα.
«Το… εγώ το είδα πρώτος ή εγώ το σκέφτηκα πρώτος, είναι μια συνηθισμένη αντίληψη στα παιδιά μέχρι 10-12 χρόνων. Κάποιοι έχουν μετατρέψει αυτή την παιδική συνήθεια, σε πρακτική της πολιτικής ζωής του τόπου» είπε ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους ίδιους που έχουν παρελθόν στην κλοπή αεροπορικών συνδέσεων.
«Εγώ είμαι παθών. Ας κάνουν κάτι δικό τους και ας μας το παρουσιάσουν» κατέληξε, φωτογραφίζοντας τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Νικητιάδης, με ανακοίνωσή του, είχε «αδειάσει» την Περιφερειακή Αρχή, για δήθεν παρέμβασή της για τα δρομολόγια της Ellinair στη Ρόδο, υποστηρίζοντας ότι αυτός ξεκίνησε τις επαφές με την αεροπορική εταιρεία.

ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: όσα κουπονια σουπερ μαρκετ και να παρει κανεις, το εκτρωμα του μανδρακιου με τους λουκουμαδες δεν είναι χριστουγεννιάτικο χωριό

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά