
Χωρίς προβλήματα θα αναχωρήσει για τη Ρόδο σήμερα (18/05) ο Παναθηναϊκός Superfoods για τη Ρόδο προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο (4μ.μ. ΕΡΤ1) τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο
Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods για τη Ρόδο με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Πρωταθλήματος.
Νωρίτερα, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Από εκεί και πέρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.
Πηγή: Leoforos.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.