ροή ειδήσεων

Ρόδος: Tελική συμφωνία για την εκμίσθωση των ξενοδοχείων Έλαφος και Ελαφίνα



Σε συμφωνία κατέληξαν η εταιρεία Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου Μονομετοχική Εταιρεία με την Εταιρεία Ανάπτυξης Ορεινής Ρόδου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ για την εκμίσθωση από την πρώτη στη δεύτερη των τουριστικών ακινήτων Έλαφος, Ελαφίνα και Ελαφάκι.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 20 έτη, αρχής γενομένης από την κατάρτισή της και αφορά στο σύνολο των μίσθιων χώρων. Ως χρήση των χώρων του μισθίου ορίζεται αποκλειστικά αυτής της λειτουργίας τους ως ξενοδοχείου αναφορικά με τα ακίνητα με την ονομασία «ΕΛΑΦΟΣ» & «ΕΛΑΦΙΝΑ» και για το ακίνητο με την ονομασία «ΕΛΑΦΑΚΙ» ως επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος ή οργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων ή επιχείρησης αναψυχής μετά ή χωρίς παιδότοπο, ρητά απαγορευμένης της μετατροπής της χρήσης αυτού σε κέντρο διασκέδασης ή σε δραστηριότητες τυχερών παιγνίων.

Το μίσθωμα ορίζεται σε ποσοστό 10% επί των κάθε είδους ακαθαρίστων εσόδων από τη λειτουργία των χώρων, με ελάχιστο σε κάθε περίπτωση εγγυημένο ποσό ετήσιων ακαθαρίστων εσόδων αυτό των 260.000 ευρώ πλέον του συνόλου του εκάστοτε ισχύοντος τέλους χαρτοσήμου επί του ποσού αυτού. Η καταβολή του μισθώματος θα εκκινήσει μετά την πάροδο 3 ετών από την εγκατάσταση της μισθώτριας στο μίσθιο, εντός του οποίου χρονικού διαστήματος η μισθώτρια υποχρεούται να ολοκληρώσει τα έργα αποκατάστασης της πρώτης φάσης. Η μισθώτρια υποχρεούται να διατηρεί καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης ασφαλισμένο το μίσθιο κατά κάθε κινδύνου κατάρρευσης ή χειροτέρευσης, συμπεριλαμβανομένων ιδιαιτέρως αυτών του σεισμού, της πλημμύρας και της πυρκαγιάς. Το ποσό για το οποίο θα γίνει η ασφάλιση ορίζεται σε 500.000 ευρώ.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *