ροή ειδήσεων

VIDEO: Προπόνηση Έλληνα αθλητή που θα κολυμπήσει από τη Ρόδο στο Καστελόριζο (140 km)



Έλληνας κολυμβητής θέλει να φθάσει στο Καστελλόριζο, ξεκινώντας από την Ρόδο!

Πρόκειται για τον Σπύρο Χρυσικόπουλο, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για την προσπάθεια αυτή.

Προγραμματίζει να το πράξει τον Σεπτέμβριο, και εφόσον το καταφέρει θα είναι από τις κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο.



Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος την Κυριακή (6 Μαΐου) στις 6:00 το πρωί πραγματοποίησε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιοσίων την προπόνησή του κολυμπώντας σε πισίνα, 88,2 km μέχρι το πρωί της Δευτέρας! Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και γυρίσματα για τη νέα του ταινία.

Ο Σπύρος, το Σεπτέμβριο (με συνοδεία σκάφους) θα κολυμπήσει σερί για 48 ώρες διανύοντας την απόσταση Ρόδος-Καστελόριζο μήκους 140 km!



Όπως ο ίδιος δηλώνει επέλεξε να κολυμπήσει από τη Ρόδο στο Καστελόριζο καθώς αυτή η περιοχή έχει "συμβολικό νόημα".

"Επέλεξα αυτή την περιοχή για να δείξω τη σημαντικότητα των ελληνικών νησιών. Να δείξουμε ότι τα ακριτικά νησιά δεν είναι ξεχασμένα, υπάρχουν στο χάρτη" σημειώνει.



Να σημειωθεί ότι ήδη η ομάδα “Σύμπλευση” έχει ανακοινώσει ότι θα στηρίξει την προσπάθειά του.

Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής:

“Συμπλέουμε με τον Σπύρο Χρυσικόπουλο για να φτάσει κολυμπώντας στο Καστελλόριζο!
Δίπλα στον Σπύρο Χρυσικόπουλο, τον Έλληνα που φιλοδοξεί να κλέψει τη δόξα του μυθικού Εύφημου στην κολύμβηση, θα βρεθεί η +πλευση το 2018, επιστρέφοντας στο Καστελλόριζο μετά την φθινοπωρινή εξόρμηση του 2017. Ο ούτε 27 χρονών αθλητής, που έχει ήδη γράψει ιστορία στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων στην ανοιχτή θάλασσα διανύοντας 104 χλμ. με 34 ώρες συνεχούς κολύμβησης, στην τετραπλή διάσχιση του Τορωναίου Κόλπου, είναι έτοιμος για το επόμενο παγκόσμιου επιπέδου επίτευγμά του. Και η +πλευση θα είναι εκεί για να τον υποστηρίξει.

Ο Σπύρος ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε τον Σεπτέμβριο να πέσει στη θάλασσα στη Ρόδο και να φτάσει κολυμπώντας στο Καστελλόριζο, διανύοντας συνολικά 140 χλμ. περίπου, κάτι που θα τον φέρει στην κορυφή των παγκόσμιων επιδόσεων στην ανοιχτή θάλασσα.
Μοιραζόμαστε μαζί του το πάθος για τη θάλασσα και την αγάπη για τα ακριτικά και απομονωμένα νησιά και θα βρισκόμαστε δίπλα του με τα απαραίτητα μέσα για να υποστηρίξουμε την προσπάθειά του, που φέρνει στη θάλασσα κάτι από τις μοναδικές παγκοσμίως επιδόσεις του υπερμαραθωνοδρόμου Γιάννη Κούρου. Στηρίξτε τον Σπύρο και την προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους υποστηρικτές με ένα like στη σελίδα του στο facebook (Spyros Chrysikopoulos) και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, το αμέσως επόμενο διάστημα!”.


naxostimes

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *