ροή ειδήσεων

Καιρός: 30αρια και βροχές – Αλλαγή σκηνικού από αύριο



Ο καιρός επιμένει στο ίδιο μοτίβο με ζέστη και βροχές, όμως από αύριο το σκηνικό αλλάζει με νέο κύμα που φέρνει και πάλι καταιγίδες.


Ο καιρός, σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στη Θράκη και βαθμιαία στη Μακεδονία. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 και πιθανώς τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πιθανώς βαθμιαία στα νότια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες σποραδικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασια: από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 23-06-2018

Καιρός: στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα Αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα ενταθούν. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Ανεμοι: στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα Ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Βορειοανατολικό Αιγαίο βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *