ροή ειδήσεων

Η Ρόδος στα 5 νησιά… αποκλειστικά για αντροπαρέες

Η χαρά των singles! 


Εργένηδες, κολλημένοι στην ιδέα των διακοπών με τους κολλητούς, έτοιμοι για bachelor, ή αποφασισμένοι να βρείτε το έτερον ήμισυ στις διακοπές… ενωθείτε! Τα παρακάτω πέντε νησιά σας περιμένουν για ξέφρενη ζωή, διασκέδαση, ατελείωτα ποτά, σφηνάκια και φυσικά δεκάδες γυναίκες.

Ίος
Είναι, ίσως, το πρώτο νησί που οι αντροπαρέες επιλέγουν για διακοπές. Η αμμουδερή παραλία του Μυλοπότα, στην οποία συρρέουν γυναίκες και άντρες για να απολαύσουν τα κοκτέιλ και τα ποτά τους, την ίδια στιγμή που κάνουν τις βουτιές τους, γεμίζει καθημερινά με κόσμο… έτοιμο για γνωριμίες. Η νυχτερινή ζωή είναι τόσο έντονη, επίσης, που το νησί χαρακτηρίζεται από τους ξένους ως party island! Δεκάδες κλαμπ και «αφτεράδικα» στη χώρα γίνονται το κατάλληλο μέρος για να ζήσουν οι άντρες τη dolce vita.

Μύκονος
Απόλυτα συνδεδεμένο με λαμπερά πάρτι, το νησί των ανέμων είναι αυτό που πρέπει για τις αντροπαρέες, που θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία το καλοκαίρι. Ατελείωτο φλερτ στην κοσμοπολίτικη Ψαρρού, ξέφρενη διασκέδαση στο Cavo Paradiso, ή σε μπαρ στη Μικρή Βενετία, χαρίζουν μοναδικές στιγμές στα αρσενικά της υπόθεσης, που θα φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις.



Πάρος
Χρυσή Ακτή, Σάντα Μαρία αλλά και η δημοφιλής Pounda beach σας υποδέχονται όχι μόνο για βουτιές σε γαλανά νερά, αλλά και για να σας μάθουν τι εστί beach bar και μεσημεριανά πάρτι. Ξεκινώντας, λοιπόν, να πίνετε από νωρίς, το βράδυ θα οδηγηθείτε -χωρίς δεύτερη σκέψη- στη Νάουσα, όπου θα διασκεδάσετε μέχρι το ξημέρωμα. Μπαράκια και κλαμπ, για κάθε γούστο, και μία διάχυτη ατμόσφαιρα ερωτισμού θα φτιάξουν τα βράδια σας.

Ρόδος
Το νησί των Ιπποτών ή του πολυεθνικού φλερτ; Η Ρόδος, όπου μεσουράνησαν και μεσουρανούν τα περιβόητα «greek καμάκια», έχει ό,τι ονειρεύονται οι άντρες: χαλαρές βόλτες στην Παλιά Πόλη, ποτάκια στην κοσμοπολίτικη Λίνδο, φλερτ με τις τουρίστριες σε κάθε σημείο του νησιού. Μην παραλείψετε, φυσικά, να κάνετε τη βόλτα σας στο Φαληράκι, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Σκιάθος
Σε αντίθεση με τη Σκόπελο, το έτερο αγαπημένο νησί των Σποράδων, η Σκιάθος ξεχωρίζει για τη νυχτερινή της ζωή και δικαίως έχει τον τίτλο της «βασίλισσας του κεφιού»! Ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των party animals, βρήκατε τον αγαπημένο σας προορισμό. Οι πιο ζωντανές περιοχές, όπου θα συναντήσετε κόσμο να χορεύει μέσα και έξω από τα μαγαζιά, είναι στην ανατολική πλευρά του λιμανιού, στο «δρόμο των μπαρ». Πρόκειται για την περιοχή γύρω από την οδό του Παπαδιαμάντη και την πλατεία των Τριών Ιεραρχών στην παλιά Πόλη.
reader

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *