ροή ειδήσεων

Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο από Παστίδα προς Φαληράκι!



Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στο δρόμο από Παστίδα προς Φαληράκι! Σύμφωνα με οδηγούς που πέρασαν από το σημείο, είδαν τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα, πιθανότατα ύστερα από "καραμπόλα"!

Ταυτόχρονα, όμως, και κάποια άτομα να είναι εγκλωβισμένα μέσα σ΄ αυτά! Ήδη στην περιοχή έχουν σπεύσει αρκετά ασθενοφόρα αλλά και οχήματα της Τροχαίας Ρόδου, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία! Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο σοβαρά όσο εκτίμησαν οι ίδιοι οδηγοί!

Είναι σίγουρα από τα σπάνια τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στο νησί μας! Συγκεκριμένα, σε τριπλή καραμπόλα που σημειώθηκε από την Παστίδα προς το Φαληράκι, στο ύψος του "Σιφωνιού", και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, τραυματίστηκαν, δυστυχώς, πέντε άτομα!

Τρία ασθενοφόρα βρέθηκαν αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, και οι διασώστες μαζί με τους Πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μεταφερθούν οι τραυματίες στο Νοσοκομείο της Ρόδου, εκεί όπου περίμεναν σχεδόν το σύνολο των γιατρών που βρισκόντουσαν εν ώρα υπηρεσίας, προκειμένου να τους προσφερθούν ιατρικές βοήθειες.

Αν και δεν έγιναν γνωστά περισσότερα γύρω από το απίστευτο αυτό τροχαίο, πρέπει να υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας ενώ οι άλλοι έδειχναν να είναι κάπως ελαφρότερα! Βέβαια, για τα αίτια που προκάλεσαν το απίστευτο, - όπως το χαρακτήριζαν πολλοί ατύχημα, - διενεργεί η Τροχαία της Ρόδου.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *