ροή ειδήσεων

Μία… ντουζίνα συλλήψεις στα αεροδρόμια Σαντορίνης και Ρόδου

Σε δύο περιπτώσεις οι δράστες προμηθεύτηκαν εισιτήρια χρησιμοποιώντας κλεμμένες πιστωτικές κάρτες



H μοναδική κρέμα με την δική της νοημοσύνη που αλλάζει την εμφάνισή σας άμεσα !

H Namleen φέρνει πρώτη την προβιοτική τεχνολογία στα καλλυντικά στην Ελλάδα και δημιουργεί καινούργια δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Η Rejuvance probiotic cream εγγυάται τα αποτελέσματά της στο δέρμα σας αλλά και την υγεία αυτού. Η δύναμη των προβιοτικών προκαλεί τριγμούς στα μέχρι σήμερα τεχνολογικά δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς. H probiotic rejuvence cream εξαφανίζει τις ρυτίδες με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ώρο, εξαφανίζει ακμή και σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες και πάρα πολλά άλλα!


Μία… ντουζίνα συλλήψεις στα αεροδρόμια Σαντορίνης και Ρόδου

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (20 Ιουνίου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά δώδεκα αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.


Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής – χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και απάτης.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, έντεκα αλλοδαποί (οκτώ άνδρες και τρεις γυναίκες), οι οποίοι συνοδεύοντας ανήλικα παιδιά τους μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ελβετία.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 18χρονος αλλοδαπός άνδρας ο οποίος μετέβη στον Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστό διαβατήριο επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Σημειώνεται ότι σε δυο περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν προβεί στην έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με χρήση κλεμμένων πιστωτικών καρτών.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης κατασχέθηκαν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *