ροή ειδήσεων

Γιώργος Γιαννιάς-Ελευθερία Παντελιδάκη: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου τους!



Μια από τις πιο συγκινητικές οικογενειακές στιγμές ετοιμάζονται να ζήσουν ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη.


Ο τραγουδιστής και το εστεμμένο μοντέλο θα βαφτίσουν τον περίπου ενός έτους γιο τους στις 2 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Νονός θα είναι ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Δημήτρης Μαμαδάς. Οσο για την τοποθεσία του μυστηρίου, αν και οι δύο ευτυχισμένοι γονείς ήθελαν να γίνει στη γενέτειρα του Γιώργου, τη Ρόδο, τελικά αποφασίστηκε να γίνει στην Αττική και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη.

Οι λόγοι είναι κυρίως πρακτικοί, για να είναι πιο εύκολη για την οικογένεια η διοργάνωσή του, αλλά και η πρόσβαση για τους συγγενείς και τους φίλους. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Στέφανος σε μια υπέροχη και πολύ γραφική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, που τόσο αγαπούν ο τραγουδιστής και η σύζυγός του.

Το «παρών» φυσικά θα δώσουν και οι γονείς του Γιώργου από τη Ρόδο, με τον πατέρα του να είναι ιδιαίτερα ευτυχής, μιας και ο μικρός θα πάρει το όνομά του. Ούτε η ημέρα, Δευτέρα, δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς είναι ημέρα ξεκούρασης και για τον Γιώργο Γιαννιά αλλά και για τους περισσότερους τραγουδιστές που εργάζονται σε νυχτερινά μαγαζιά και έτσι θα μπορούν να παρευρεθούν στη χαρά του φίλου τους.

Ο στολισμός και τα ρουχαλάκια του μικρού τους πρίγκιπα, θα είναι σε πολύ καλοκαιρινό και μίνιμαλ στιλ, στις αποχρώσεις του γκρι, της μέντας και του λευκού, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση σε παραλιακό ρεστοράν στο Πόρτο Ράφτη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2015 μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης, θέλει πάρα πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά του, χαρίζοντας στον μικρό ένα αδελφάκι σύμφωνα με τη Realnews.

Ο Γιώργος Γιαννιάς αυτή την περίοδο κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ετοιμάσου», το οποίο γυρίστηκε στη Ρόδο. Όσο για τη Μις Ελλάς 2001, αν και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, ασχολείται πολύ και με τη σχολή χορού, που έχει ανοίξει μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, Γιώτα, η οποία είναι επαγγελματίας χορεύτρια και χορογράφος.

gossip-tv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *