ροή ειδήσεων

Τουριστικές σχολές: Πόσοι εισήχθησαν ανά ειδικότητα



Ο αριθμός των εισακτέων στα ΙΕΚ του ΕΟΤ, για το πρώτο εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2018-2019 ανήλθε σε 834 καταρτιζόμενους.

Αναλυτικά, οι αριθμοί των εισακτέων στις συγκεκριμένες ειδικότητες και κατά τόπους ΙΕΚ της χώρας, διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΙΕΚ Αναβύσσου Αττικής: 75 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Κοκκινι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Κερκύρας: 25 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).

ΙΕΚ Περαία- Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης : 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Άργους-Πελοποννήσου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).

ΙΕΚ Ρόδου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Γαλαξιδίου: 30 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) .

ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης: 27 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 27 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *