Ο αριθμός των εισακτέων στα ΙΕΚ του ΕΟΤ, για το πρώτο εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2018-2019 ανήλθε σε 834 καταρτιζόμενους.
Αναλυτικά, οι αριθμοί των εισακτέων στις συγκεκριμένες ειδικότητες και κατά τόπους ΙΕΚ της χώρας, διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΙΕΚ Αναβύσσου Αττικής: 75 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Κοκκινι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Κερκύρας: 25 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).
ΙΕΚ Περαία- Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης : 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Άργους-Πελοποννήσου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).
ΙΕΚ Ρόδου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Γαλαξιδίου: 30 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) .
ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης: 27 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 27 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).
tornosnews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.