ροή ειδήσεων

Πού δεν έγιναν σήμερα πλειστηριασμοί ακινήτων – Δείτε τις περιοχές



Δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί, ανακοινώνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.


Συνεχίζεται η άτυπη κόντρα συμβολαιογράφων με την Κίνηση Πολιτών κατά των Πλειστηριασμών. Με ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σημειώνει ότι “οι πλειστηριασμοί στους οποίους αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών κατά των Πλειστηριασμών και καλεί τους πολίτες σε κινητοποίηση το μεσημέρι, σε μία ακόμα προσπάθεια επικοινωνιακών εντυπώσεων, έχουν ανασταλεί και δεν αφορούν σε καμία των περιπτώσεων πρώτη κατοικία”.


Πλειστηριασμοί: Αναβολή λόγω Κατσέληπηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, δύο -εκ των αναφερόμενων από την Κίνηση- πλειστηριασμοί “που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της Καποδιστρίου, ανεστάλησαν έπειτα από υπαγωγή των οφειλετών στο δίχτυ προστασίας που προσφέρει ο νόμος Κατσέλη”.

Ο τρίτος πλειστηριασμός, ο οποίος επίσης μνημονεύεται στην ανακοίνωση της Κίνησης, αφορά αγροτεμάχιο στο Ωρωπό για οφειλές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *