επικαιρότητα

Συναυλία φιλοξενίας στο Καστελόριζο, με το όνειρο της Μουσικής του Σταύρου ΞαρχάκουΜε μια συναυλία υπό τους ήχους του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και της ορχήστρας του, σε μια βραδιά γεμάτη ελληνικό τραγούδι, το Καστελόριζο στο Λιμάνι ΜΕΓΙΣΤΗΣ, υποδέχθηκε το καλοκαίρι.

Μαζί με τους πάντα χαμογελαστούς κατοίκους του, το Καστελόριζο γιόρτασε τη μοναδική ιδέα της Ελληνικής φιλοξενίας με το τραγούδι μιας μεγάλης ομάδας ερμηνευτών και ηθοποιών, γνωρίζοντας και αναδεικνύοντας παράλληλα τη φυσική του ομορφιά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας και του Σωματείου «Πολίτες σε Δράση» με πρόεδρο την κα Βάνα Μπάρμπα, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δήμου Καστελόριζου.

Η SEAJETS, στηρίζοντας την ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό τουρισμό, ήταν ο μέγας χορηγός της «Συναυλίας Φιλοξενίας».

Την εκδήλωση προλόγισε ο κύριος Αλέξης Κωστάλας.


http://news.travelling.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά