ροή ειδήσεων

Οριστικό: Εποχή Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι από την Παρασκευή το βράδυ ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Από τις 217 ψήφους οι 211 πήγαν στο ψηφοδέλτιο του ηγέτη της ΚΑΕ.


Η εκστρατεία που έγινε τις τελευταίες ημέρες ώστε να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (08/06) έπιασε τόπο και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πέρασε πλέον στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές.


Η διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε μεταξύ άλλων: "Θέλω να σας πω δυο λόγια από την καρδιά μου. Εγώ που είμαι ένας από εσάς, θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει… Για αυτό πήρα ο μικρόφωνο, πρώτα θα μιλήσει ο λαός. Και εγώ μαζί σας! Δεν πρέπει να υπάρχουν στην Παναθηναϊκή οικογένεια ριψάσπηδες. Χρειάζεται να πιστέψουμε στην Παναθηναϊκή ιδέα, ώστε να μεγαλουργήσει και πάλι. Δώστε κουράγιο στον Δημήτρη έχει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα που αναλαμβάνει. Παίρνει στα χέρια του τη μάνα του λόχου. Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται οι Παναθηναϊκοί τους αγαπώ"

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια του για το σύλλογο, στάθηκε στη σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ για την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου και επεσήμανε ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αποπληρωμή των χρεών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Μετά και από αυτή την ομιλία άρχισαν τα τυπικά μέρη της Γενικής Συνέλευσης και η διαδικασία της ψηφοφορίας. Σε αυτή ψήφισαν 217 μέλη με τους 211 να ψηφίζουν το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενώ υπήρξε ένα άκυρο και πέντε λευκά.

Την ερχόμενη Δευτέρα (11/6) αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση ώστε να συσταθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Τα νέα μέλη της Διοίκησης είναι:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιώργος Μοιρέας

Παναγιώτης Μπίτσος

Πέτρος Μπίτσος

Στέφανος Αυγουλέας

Αλέξανδρος Έλληνας

Βασίλης Παυλόπουλος

Παναγιώτης Μπόμης

Βασίλης Παρθενόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη:

Θεόδωρος Συνοδινός

Σωτήρης Νίκας

Τάκης Μαλακατές

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *