επικαιρότητα

Συμβασιούχοι -Δ.Ρόδου: Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα -Παραμένουν στην εργασία τουςΔεκαπέντε απολυμένοι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι της καθαριότητας στο Δήμο της Ρόδου κέρδισαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει και παραμένουν στην εργασία τους.

Είχαν προηγηθεί οκτώ συνάδελφοι τους που επίσης κέρδισαν την παραμονή τους, στο δικαστήριο.

Οι απολυμένοι αυτοί στην υπηρεσία της καθαριότητας, θα εργαστούν μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης. Ειδικότερα, οι πρώτοι οκτώ αναμένεται να εργαστούν μέχρι και τα τέλη Ιουνίου ενώ οι δεκαπέντε μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, μέχρι δηλαδή την οριστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος των υπαλλήλων του Δήμου έχει καταθέσει αίτημα για να παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Ως γνωστόν, επιδίωξη αυτών που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή είναι να δικαιωθούν με τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όπως αναφέρει και στην ομόφωνη απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά