ροή ειδήσεων

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και τα άλλα νησιά…



Η συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής για το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά, είχε ανάψει όταν η Ντόρα Μπακογιάννη είπε την ατάκα της ημέρας.



«Όταν η βενζίνη είναι ακριβότερη στο Καρπενήσι και σε όλα τα νησιά…», δήλωσε σε αποστροφή του λόγου της η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συζήτηση για νομοσχέδιο που εισηγείται η κυβέρνηση και αφορά τις μετακινήσεις στα νησιά.



Ειδικότερα, οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών αλλά και έμποροι, γιατροί, εκπαιδευτικοί κ.α που έχουν ως επιχειρηματική-εργασιακή έδρα σε νησί, θα πληρώνουν το ίδιο κόστος για τα μεταφορικά έξοδα, όπως θα πλήρωναν αν ταξίδευαν τα ίδια χιλιόμετρα από την ξηρά. Η αντιστάθμιση θα γίνεται με την μορφή αποζημίωσης και θα εφαρμοσθεί στα παρακάτω νησιά:



Αγαθονήσι, Άγιο Ευστράτιο, Άγιο Μηνά, Αλιμία, Ανάφη, Αντίψαρα, Αρκιούς, Αρμάθια, Αστυπάλαια, Γυαλί, Δονούσα, Ερεικούσα, Ηρακλειά, Θύμαινα, Ικαρία, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσο, Καστελόριζο, Κίναρο, Κουφονήσια, Κω, Λέβιθα, Λειψούς, Λέρο, Λέσβο, Λήμνο, Μαθράκι, Μάραθο, Νίμο, Νίσυρο, Οιωνούς, Οινούσσες, Πάτμο, Σάμο, Σαμοθράκη, Σαρία, Στρογγυλή, Σύμη, Σύρνα, Σχοινούσα, Τέλενδο, Τήλο, Φαρμακονήσι, Φούρνους, Χάλκη, Χίο, Ψαρά και Ψέριμο.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *