επικαιρότητα

Πλήρως ανασκευασμένο το φορητό μηχανοκίνητο σάρωθρο παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Ρόδου.



Η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και η Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων του Δήμου Ρόδου συνεχίζουν τις προσπάθειες αναβάθμισης του εξοπλισμού καθαριότητας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νησί μας.

Εκτός από την προμήθεια νέου εξοπλισμού, εντείνονται οι ενέργειες συντήρησης και αποκατάστασης του ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού, όπως το φορητό μηχανοκίνητο σάρωθρο (σκούπα) της φωτογραφίας που παρέλαβαν σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Παλαιολόγου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σταυρής με στελέχη της Διεύθυνσης και είναι πραγματικά σαν καινούριο.


Το εν λόγω σάρωθρο αγοράστηκε από το Δήμο Ρόδου το 2006 και σήμερα παραλήφτηκε πλήρως επισκευασμένο, με αναβαθμισμένα τα συστήματα σάρωσης και αναρρόφησης σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές.

Ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Παλαιολόγος, εκ μέρους όλων των στελεχών των δύο Διευθύνσεων, επισημαίνει ότι «Ο διαχρονικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες καθαριότητας σε όλο το νησί. Για να το πετύχουμε, απαιτείται όχι μόνο νέος εξοπλισμός αλλά και σωστή συντήρηση και αποκατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού. Όλος ο εξοπλισμός του Δήμου Ρόδου, νέα και παλιότερα μηχανήματα, είναι περιουσία των Ροδιτών και εμείς οφείλουμε να τον φροντίζουμε και να τον συντηρούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, ώστε να μην απαξιώνεται.»


Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά