επικαιρότητα

Μεξικάνος μεγιστάνας στη ΡόδοΤη Ρόδο επέλεξε για τις διακοπές του ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο μεξικάνος Albert Bailleres, η θαλαμηγός του οποίου βρίσκεται ήδη στο λιμάνι... και αναμένει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Bloomberg o Μεξικάνος μεγαλοεπιχειρηματίας κατατάσσεται στην 35η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου με εκτιμώμενη καθαρή αξία των επιχειρήσεών του 19,3 δισ. δολάρια.

Η θαλαμηγός «Mayan Queen» έχει μήκος 92m και κατασκευάστηκε από τη γερμανική εταιρεία Blohm & Voss (στο πλαίσιο του σχεδίου όνομα Safari) και σχεδιάστηκε από τον Tim Heywood. Διακρίνεται για την απίστευτη χλιδή της και για τα τελευταία τύπου συστήματα ασφαλείας που διαθέτει για κάθε πιθανό κίνδυνο.

Ο Albert Bailleres κατέχει μια εταιρεία χαρτοφυλακίου, που ονομάζεται Grupo Bal , η οποία ελέγχει ένα μεγάλο αριθμό από άλλες εταιρείες όπως η Industrias Peñoles / Peñoles η δεύτερη πιο σημαντική μεξικάνικη εταιρεία εξόρυξης και η πρώτη στην παγκόσμια παραγωγή αργύρου, El Palacio de Hierro.

Επίσης διαθέτει μια αλυσίδα από πολυκαταστήματα που βρίσκονται κυρίως στην πόλη του Μεξικού, μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρία και ένα ασφαλιστικό ταμείο που μεριμνά για τις συντάξεις και τα επιδόματα του προσωπικού των επιχειρήσεών του.

Είναι επίσης επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της ITAM , ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Μεξικού, καθώς και ιδιοκτήτης άλλων επιχειρήσεων που σχετίζονται με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τη γεωργία και τις ταυρομαχίες .


reporter.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: το κλεισιμο δρομου για παγοδρόμιο θα παιζει στα αθηναικα μμε...

M M S

M M S
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης