ροή ειδήσεων

Συνέλαβαν ζόρικη φυγόποινη στη Ρόδο και επικίνδυνο κακοποιό στην Κω



Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έδωσε εντολή να εγκλειστεί άμεσα σε σωφρονιστικό κατάστημα
Πλούσιο ποινικό παρελθόν είχε ένας Έλληνας κακοποιός που είχε καταδικαστεί για ληστείες τις οποίες διέπραξε ως μέλος σπείρας πριν από επτά και… 17 ολόκληρα χρόνια στην Αττική, αλλά κατάφερνε να ξεγλιστρήσει από τις αρχές και να κρύβεται μόνιμα στην Κω!

Εκεί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστείες από κοινού κατά συρροή οι οποίες είχαν γίνει στις Αχαρνές το 2011 και στο Περιστέρι το 2001. Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, δυο μηνών και 17 ημερών κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω στον οποίο οδηγήθηκε έδωσε εντολή να εγκλειστεί άμεσα σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.


*** Βαριά ποινή κάθειρξης πέντε ετών και δέκα μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ εκκρεμούσε και σε βάρος μιας 39χρονης αλλοδαπής η οποία συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η… ζόρικη φυγόποινη είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων για απόπειρα εκβίασης κατ’ επάγγελμα, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση, που είχε διαπράξει τον Αύγουστο του 2013 στη Ρόδο. Και γι’ αυτήν, διατάχθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο άμεσος εγκλεισμός της.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *