ροή ειδήσεων

Νέες καταγγελίες για σκουπίδια στη Σαντορίνη (ΦΩΤΟ)



Μετά τις καταγγελίες για κακομεταχείριση των συμπεθέστατων γαϊδουριών, που χρησιμοποιούνται για την αποκομμιδή των σκουπιδιών στη Σαντορίνη, που δημιούργησαν αρνητική δημοσιότητα για το πανέμορφο νησί, νέες καταγγελίες για βουνά σκουπιδιών στην Οία φορτίζουν το κλίμα.

Σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε στα χέρια μας, λίγα μόλις μέτρα από το δημοτικό σχολείο της Οίας έχει δημιουργηθεί ένας πραγματικός σκουπιδότοπος. Χιλιάδες τουρίστες γίνονται καθημερινά μάρτυρες ενός επικίνδυνου και ντροπιαστικού θεάματος, κάτι που δεν αρμόζει ούτε στη ποιότητα, ούτε στη φήμη της Σαντορίνης, της βιτρίνας του Ελληνικού τουρισμού.


Στο σημείο συσσωρεύονται καθημερινά κάθε λογής απορριμμάτων με συνέπεια την δημιουργία ενός κέντρου μικροβίων και μιας αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο δήμος Σαντορίνης, αδιαφορεί τόσο για την υγεία των παιδιών του σχολείου, που βρίσκεται σε απόσταση 15 μέτρων, τα οποία καθημερινά παίζουν στο χώρο της πλατείας, όσο και για την τουριστική εικόνα του νησιού.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές, τις τελευταίες 7 ημέρες, όπου μετά την λήψη των πρώτων φωτογραφιών, έγινε και ενημέρωση του Δήμου για την απαράδεκτη κατάσταση.

Περιμένουμε απάντηση και κυρίως λύση του προβλήματος, από την δήμο Σαντορίνης.



ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *