ροή ειδήσεων

Διαμαρτυρία για το νοσοκομείο Ρόδου



Αναγνώστης: Διαμαρτύρομαι εντονότατα για την λίαν επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά, προς
το πρόσωπο μου, από την υπεύθυνη του οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείο, η οποία από τελευταίους μήνες του 2017 με παρακολουθούσε προκειμένου να υποβληθώ σε επέμβαση καταρράκτη.
Τελικό από 26/11/2017 περίπου παρέδωσα προενχειρητικες εξετάσεις στο τμήμα της, χωρίς ωστόσο να δεήσεις να προβεί στην χειρουργική επέμβαση. Μονό το τρέχον έτος ,δλδ από Γενάρη μέχρι 17 Μαΐου αναγκάστηκα να μετακινηθώ από Λαχανια -Ρόδο... Ρόδο -Λαχανια 5 φορές (περίπου 900 Κμ. χωρίς αποτέλεσμα (μια φορά υπήρξε δικαιολογία επιπεφυκίτιδος) και ερωτώ , στο δημόσιο Νοσοκομείο οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται επιλεκτικά.
Το δημόσιο Νοσοκομείο μερικοί γιατροί το έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικό?
Αυτοί οι ελάχιστοι το κληρονόμησαν ? 
Αυτοί οι ολίγοι πόσες φορές έχουν κάνει απόσβεση ?????
Δύστυχος μέσα Σ αυτούς τούς ολίγους συμπεριλαμβάνονται ακόμη πιο ολίγοι που έχουν <<σακατέψει>> κοσμάκη από εγχειρήσεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί (Δημοσιεύματα ομιλούν για τουλάχιστον 50%.)
Αυτό που συνέβη σε έμενα (77 χρονών και δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίσθηκε με πολύ δισταγμό και νυσταγμό) πώς θα αισθάνονταν αν συνέβαινε σε δικό τούς άνθρωπο?
Τελικά ο γράφων θα στρέφει αναγκαστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία <<σκαζοντας >> 800 Ευρ. , πέραν των επιπρόσθετων δρομολογίων Λαχανια -Ρόδο και λιπών ταλαιπωριών.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/18 10:10

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ. Η ΜΠΟΥΦΛΕΣ Η ΜΥΝΗΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/18 10:16

    τοσο καιρο σου φωναζει ριξε φακελακι ......εχουν γινει τερατα για τα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/18 11:09

    Μη νομιζεις κυριε οτι εισαι ο μονος.Αλλοι πηγαινοερχονται 3-4 χρονια και τους βαζει...κολλυριο!!Αναγκαζονται να πανε ιδιωτικα και με 800 ευρω κανουν τελεια την δουλεια τους!Αν σκεφτει κανεις οτι ξοδευουν χιλιαδες ευρω σε βενζινα η λυση ιδιωτικα ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!Η κυρια διευθυντρια(ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ)ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/18 16:13

      Το Νοσοκομείο Ρόδου είναι και θα είναι μοναδικό. Όσοι κατηγορούν έχουν το σκοπό τους. Γνωρίζουμε που αποσκοπούν όλα αυτά. Έτυχε λόγω υγείας να χειρουργηθώ στη Β` χειρουργική, άψογοι. Στο Ουρολογικό άψογοι. Στη Ορθοπεδική άψογοι. Στο ογκολογικό τμήμα ΧΜΘ άψογοι. Φυσικοθεραπεία άψογοι, Στο τμήμα ΧΜΘ να περιφέρετε κυρία καρκινοπαθείς ( ) να διπλαρώνει τους συγγενείς να πάρουν τους ασθενείς από το Νοσοκομείο και πάνε τους πάνε στο ιδιωτικό. Δείτε ασθενοφόρα του ιδιωτικού όταν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν παίρνουν την άγουσα για το Περιφερειακό Νοσοκομείο. Οι γιατροί του Νοσοκομείου μας είναι άριστοι, το νοσηλευτικό προσωπικό ευγενέστατο. Κύριε από τη Λαχανιά και κάποιοι άλλοι άστε ανεπηρέαστους τους γιατρούς διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες. Όσο για τις απολαβές τους, κυμαίνονται όσο ενός πιλότου μαχητικού της Π.Α. μας. Μισθοί πείνας για ένα Επιστήμονα. Όσο για την ανάρτηση 11.09 π.μ. η Κα Χατζηστρατή είναι Διοικήτρια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/18 06:32

      Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που η συμπεριφορά τους δεν είναι σύμφωνη με τον όρκο που έδωσαν!
      Σχετικά με τις απολαβές εάν δεν τους είναι αρκετά μπορούν να φύγουν και να έρθουν άλλοι! Ελεύθεροι είναι να κάνουν ότι θέλουν,απλώς να μην χρησιμοποιούν την καθυστέρηση ως μέσον πίεσης για να έχουν δωράκια....
      Είναι κοινό μυστικό τι γίνεται και άκρη δεν βγάζεις γιατί φταίμε εμείς που επιτρέψαμε να γίνονται αυτά που γίνονται!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/18 17:29

      Κανένας γιατρός του Νοσοκομείου δεν ζητά χρήματα. Μη κατηγορείται τους γιατρούς μας έλεος. Αν σκεφτεί κανείς τις οικονομικές δυσκολίες του καθενός από τη κρίση, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε υπέρογκες δαπάνες για νοσήλια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Είναι απλησίαστο.. Αυτός είναι ο λόγος της αθρόας προσέλευσης του κόσμου στο Νοσοκομείο μας. Οι γιατροί είναι πράγματι άξιοι επαίνων με τέτοια κοσμοσυρροή. Να πούμε το άλλο. Στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου μας συρρέουν περισσότεροι αλλοδαποί από τους Έλληνες. Άνθρωποι είναι κι` αυτοί. Να δοξάζουμε τον Παντοδύναμο που έχουμε αυτό το Νοσοκομείο, με τέτοιο σπουδαίο εξειδικευμένο εμπειρότατο Ιατρικό προσωπικό, και άριστα εκπαιδευμένους ευγενέστατους νοσηλευτές να είναι πάντα δίπλα στον ασθενή.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *