επικαιρότητα

Deal 1 δισ. $ στην ΚρουαζιέραΟ κολοσσός της Κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises, πρόκειται να αποκτήσει πλειοψηφικό μερίδιο 66,7%, αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στην εταιρία πολυτελούς Κρουαζιέρας, Silversea Cruises.

Η τιμή αγοράς των αποκτώμενων μετοχών θα είναι περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ.

Τα μικρά εξαιρετικά κρουαζιερόπλοια πολυτελείας της Silversea έχουν σχεδιαστεί για όσους απολαμβάνουν τη συγκίνηση της ανακάλυψης, ενώ ικανοποιούν το μυαλό και το σώμα στο πιο πλούσιο περιβάλλον που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Όλες οι καμπίνες – δωμάτια, είναι ευρύχωρα, με σουίτες με θέα στον ωκεανό που περιλαμβάνουν υπηρεσία μπάτλερ και οι περισσότερες περιλαμβάνουν ιδιωτικές βεράντες. Τα ταξίδια της Silversea και οι εκδρομές κρουαζιέρας ταξιδεύουν σε περισσότερους από 900 προορισμούς και στις επτά ηπείρους, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη γραμμή κρουαζιέρας και σε εξαιρετικούς προορισμούς (Αρκτικό κύκλο, Αλάσκα, Γκαλαπάγκος, κ.λπ.). Σημειώνεται ότι η εταιρία ταξιδεύσει και στη Μεσόγειο και σε ελληνικά νησιά.

Ο Richard Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises, δήλωσε: «Η Silversea είναι ένα κόσμημα και ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην Κρουαζιέρα πολυτελείας και ειδικών απαιτήσεων, δύο αγορές που αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη ανάπτυξη. Η ένωση των δύο εταιρειών αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επέκταση των επιλογών διακοπών για τους επισκέπτες και δημιουργία εσόδων σε περιοχές στρατηγικής ανάπτυξης. Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Manfredi Lefebvre, έναν οραματιστή ηγέτη του οποίου τα υψηλά πρότυπα και την ιστορία σεβόμαστε βαθιά. Ο Manfredi θα παραμείνει εκτελεστικός πρόεδρος της Silversea και θα συνεχίσει να ηγείται της στρατηγικής της μακροπρόθεσμα».

Ο Lefebvre πρόσθεσε: «Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει την ανάπτυξη αυτού του εξαιρετικού brand που ίδρυσε ο πατέρας μου. Επικοινωνούμε με τον Richard και μοιραζόμαστε το όραμα της προσφοράς αριστείας και ηγεσίας στους καλεσμένους μας. Αυτή η νέα εταιρική σχέση δίνει στην Silversea την ευκαιρία να επιταχύνει την ανάπτυξη του πιο επιτυχημένου brand ταξιδιού πολυτέλειας στον κόσμο».

Οι Fain και Lefebvre επιβεβαίωσαν, επίσης, ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea, Roberto Martinoli, θα συνεχίσει στην ίδια θέση να εργάζεται με την υπάρχουσα ομάδα της Silversea.

Η στρατηγική των δύο εταιρειών περιλαμβάνει:
Διεύρυνση της μακροπρόθεσμης αύξησης της παραγωγικής ικανότητας στις εκκολαπτόμενες αγορές πολυτελείας σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από ό,τι θα επιτύγχανε ανεξάρτητα η Silversea.
Διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου της Royal Caribbean και αύξηση των προσφορών με την προσθήκη ενός υπερπολυτελούς brand.
Αξιοποίηση του παγκόσμιου αποτυπώματος των δύο εταιρειών για τη δημιουργία ζήτησης και την αύξηση των επιλογών για τους πελάτες και των δύο εταιρειών.
Συνειδητοποίηση σημαντικές συνεργειών, που σχετίζονται με την πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, την αλυσίδα εφοδιασμού, την αγοραστική δύναμη και άλλες οικονομίες της κλίμακας.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους, με την επιφύλαξη έγκρισης των ρυθμιστικών αρχών.

Η Silversea θα λειτουργεί παράλληλα με την Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises κάτω από την ομπρέλα της Royal Cribbean Cruises.

Ο κολοσσός της αμερικανικής κρουαζιέρας, επίσης, εκμεταλλεύεται τα τοπικά brands Tui Cruises και Pullmantur ως μέρος μακροχρόνιων συνεργασιών.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά