επικαιρότητα

Στο αερoδρόμιο της Ρόδου ανοίγει το πρώτο Burger King στην ΕλλάδαΕίσοδο στην ελληνική αγορά κάνει η Burger King, η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα burger στον κόσμο.

H αμερικανική αλυσίδα μπαίνει στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας Select Service Partners (SSP), ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Μάλιστα η εταιρεία έχει βάλει αγγελία η οποία ζητά βοηθούς μαγείρους για άμεση πρόσληψη (στους οποίους παρέχεται διαμονή δωρεάν).

Να σημειωθεί ότι η έλευση των Burger King στην Ελλάδα είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2014 και ο προγραμματισμός προέβλεπε ότι το πρώτο κατάσταστημα επί ελληνικού εδάφους θα άνοιγε το 2016.

Η Burger King ιδρύθηκε το 1954 στη Φλόριντα των ΗΠΑ, διαθέτει περίπου 14.000 καταστήματα σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο σερβίροντας φαγητό σε πάνω από 11 εκατ. καταναλωτές ημερησίως.

Η είσοδος της αμερικανικής αλυσίδας θεωρήθηκε εξαρχής μεγάλη πρόκληση, καθώς είχε να συναγωνιστεί και άλλες δημοφιλείς αλυσίδες burger στην χώρα μας όπως τα Burgering Ηouse και τα Simply Burger.

Ένα επιπλέον ισχυρός παίκτης που έχει καθιερωθεί στην εγχώρια αγορά είναι και τα Goody’s Burger House, τα οποία αριθμούν ήδη περισσότερα από 50 εστιατόρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη και επαρχία.

Πηγή: insider.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης