επικαιρότητα

Σιδηρόπουλος: «Το VAR θα κάνει καλύτερο το ποδόσφαιρο, αλλά θέλει χρόνο»Ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ώρα Μουντιάλ» και αναφέρθηκε στη χρήση του Video Assistance Referee στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου σχολίασε τις φάσεις που έγινε χρήση της νέας τεχνολογίας στο Μουντιάλ αλλά και αυτές στις οποίες ο διαιτητής αποφάσισε να μην ζητήσει τη βοήθεια του ριπλέι.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων Περικλή Μαρκή και Γιώργου Λυκουρόπουλου για το αν το VAR θα βοηθήσει, ο Τάσος Σιδηρόπουλος τόνισε:«Σίγουρα θα κάνει καλύτερο στο ποδόσφαιρο. Είναι διαδικασία που απαιτεί εμπειρία, χρόνο και είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά όπως βλέπετε έχουν μειωθεί τα λάθη έχουν μειωθεί οι επικεφαλίδες στις εφημερίδες για την διαιτησία. Βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση να μηδενιστούν τα λάθη καθώς το σύστημα μη ξεχνάτε ότι το χειρίζονται άνθρωποι. Σκοπός είναι το VAR να επεμβαίνει στα ξεκάθαρα λάθη και όχι σε λάθη που κρίνονται στην κρίση του διαιτητή».

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα και σε ποια φάση βρίσκεται:

«Είναι σε διαδικασία που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα και ήδη στην Επιτροπή Διαιτησίας εργάζονται πυρετωδώς για να τεθούν οι βάσεις ώστε σιγά σιγά να γίνει και η εκμάθηση στους διαιτητές. Βέβαια πρέπει να είναι έτοιμες και οι εγκαταστάσεις ώστε να προχωρήσουμε. Ελπίζω όσο πιο σύντομα είμαστε έτοιμοι τόσο το καλύτερο».

soccerplus

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά