ροή ειδήσεων

Περιπλέκεται το μυστήριο με τον 23χρονο που εξαφανίστηκε από το Νήσος Ρόδος



Άφαντος παραμένει ο νεαρός φαντάρος που άφησε πίσω του στοιχεία που προκαλούν απορίες και ανησυχία

Συναγερμός Silver Alert έχει σημάνει και επίσημα μετά την περίεργη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου από το πλοίο Νήσος Ρόδος, την περασμένη εβδομάδα.

Οι αρχές έχουν χτενίσει τη θάλασσα του Αιγαίου αναζητώντας έστω και ένα ίχνος από τον 23χρονο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε σημείο ζωής.



Τα στοιχεία που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οικείων του, έχει αφήσει πίσω ο 23χρονος Σαράντης Κολλιαδέλης προκαλούν απορίες και ανησυχία. Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Στενός φίλος του 23χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star λέγοντας πως ο φίλος του του είχε πει για θέματα που αντιμετώπιζε με ανωτέρους τους στο στρατό. Για την τελευταία τους συνομιλία, ο στενός φίλος του 23χρονου ανέφερε πως αυτή έγινε τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, όπου και βρισκόταν πάνω στο πλοίο. Μάλιστα, ο φίλος του Σαράντη Κολλιαδέλη έκανε μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση ισχυριζόμενος ότι το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι.
Το χρονικό μιας μυστηριώδους εξαφάνισης

Ο Σαράντης Κολλιαδέλης επιβιβάστηκε στο πλοίο Νήσος Ρόδος, από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου. Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που υπηρετεί την θητεία του, εθεάθη τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ αυτό βρισκόταν στην περιοχή της Άνδρου. Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *