ροή ειδήσεων

Κρύβεται στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος; Νέα στοιχεία στο "φως"!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!



Ημέρες αγωνίας για τον 23χρονο φαντάρο, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 27 Ιουνίου στο πλοίο όπου επιβιβάστηκε για να πάει από τη Χίο στον Πειραιά μετά την αναβολή που ζήτησε και πήρε απ’ τον στρατό. Στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος, σύμφωνα με μαρτυρίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Οι μέρες περνούν και το μυστήριο με την υπόθεση του Τάκη Κολλιαδέλη δεν έχει λύση…Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Πειραιά ο 23χρονος φαντάρος έγινε αντιληπτός τα τελευταία 24ωρα ενώ αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.


Σύμφωνα με αναφορές, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και αν αυτό το σενάριο βγει αληθινό, σημαίνει ότι εξαφανίστηκε μόλις κατέβηκε στον Πειραιά, είναι καλά στην υγεία του και κρύβεται για άγνωστους λόγους.




Ο πατέρας του μίλησε και πάλι στην κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR αναφέροντας πως «θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό».

Η σύντροφός του, απ’ την άλλη, ανέφερε πως «ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές …ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά».

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο 23χρονος φαντάρος έκανε βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα.

Η νέα πληροφορία απ’ τις κάμερες δίνει νέα τροπή στα δεδομένα διότι οι προηγούμενες πληροφορίες έδειχναν πως το τελευταίο στίγμα από τον φαντάρο δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα.





Ωστόσο, και πάλι απ’ τις 05:30 και μετά τα ίχνη του φαντάρου χάθηκαν ενώ οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν, έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο πως βγήκε από το πλοίο.

Πάντως οι αρχές περιμένουν να ολοκληρωθεί η εξέταση των καμερών στο γκαράζ και ίσως τα πράσινα παπούτσια που φορούσε ο Τάκης προσθέσουν ακόμα ένα στοιχείο και οδηγηθούμε στη λύση του μυστηρίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *