ροή ειδήσεων

Κομάντος του λιμενικού άνοιξαν πυρ και ακινητοποίησαν τούρκο με ταχύπλοο



Είχε μεταφέρει νωρίτερα μετανάστες στο νησί της Κω



Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και με βαρύτατες ποινές που προβλέπονται, θα βρεθεί ένας 24χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος χθες το μεσημέρι μετέφερε παράνομα μετανάστες στο νησί της Κω.

Όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το Λιμεναρχείο Κω, για ύπαρξη ταχύπλοου σκάφος με ικανό αριθμό επιβαινόντων, το οποίο προσέγγιζε τις ακτές της παραλίας “ΦΩΚΑ” ν.Κω.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. που εντόπισε το προαναφερόμενο ύποπτο σκάφος, το οποίο νωρίτερα είχε αποβιβάσει στην ξηρά έντεκα (11) αλλοδαπούς, οι οποίοι και εντοπίστηκαν από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο χειριστής του ταχυπλόου δεν συμμορφωνόταν στα συνεχή ηχητικά σήματα του πληρώματος του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς με σκοπό να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να εμβολίσει, ανεπιτυχώς, το σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μετά από ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα, το καταδιωκόμενο σκάφος ακινητοποιήθηκε και ο 24χρονος αλλοδαπός χειριστής του, συνελήφθη για παράνομη είσοδο, παράνομη διακίνηση προσώπων, αντίσταση και απείθεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω, ενώ το ταχύπλοο σκάφος κατασχέθηκε.

limenikanea

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *