ροή ειδήσεων

Ανατροπή στην υπόθεση του φαντάρου που εξαφανίστηκε



Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Ο νεαρός είναι αγνοούμενος για έβδομη ημέρα, με την αγωνία της οικογένειάς του να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Τα ίχνη του 23χρονου χάθηκαν ενώ επέστρεφε με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.


Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από τις κάμερες του πλοίου προκύπτει ότι ο νεαρός φαντάρος στις 05.30 τα ξημερώματα βρισκόταν στο κατάστρωμα και έκανε βόλτες.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες ήθελαν τον χρόνο για τον νεαρό στρατιώτη να έχει σταματήσει περίπου στις 02.30, οπότε και δόθηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό του ανοιχτά της Τήνου.


Τα νεότερα στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο νεαρός φαντάρος ήταν στο πλοίο μία ώρα πριν αυτό «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά.

Όσον αφορά στις κάμερες του γκαράζ, δεν έχουν εντοπίσει τον φαντάρο κι έτσι προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια που τον ήθελαν να επιβιβάζεται σε όχημα και να βγαίνει από το πλοίο.

Το Λιμεναρχείο εξετάζει καρέ-καρέ όλες τις κάμερες από τις εξόδους του πλοίου που οδηγούν στο γκαράζ μήπως και τον εντοπίσουν.


Επίσης, υπάρχουν αναφορές που υποστηρίζουν πως πολίτες έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά. Στο μικροσκόπιο έχει τεθεί και το σενάριο που θέλει τον 23χρονο να είχε διαπληκτιστεί με δόκιμο.








Τι συνέβη

Ο Σαράντος Κολλιαδέλης, 23 ετών, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και διαμονή στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο. Πρόσφατα ο στρατιώτης ζήτησε και έλαβε αναβολή και την Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ επιβιβάστηκε στο οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Μαζί του ήταν και ένας φίλος του από τον στρατό, με τον οποίο μάλιστα έκλεισε και μία καμπίνα. Γύρω στις 23.00 το βράδυ ο φίλος του στρατιώτη πήγε να κοιμηθεί, ενώ ο Σαράντος Κολλιαδέλης είπε πως θα έκανε ένα τελευταίο τσιγάρο στο κατάστρωμα και θα επέστρεφε στην καμπίνα.

Ο 23χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κοπέλα του, στην οποία εκμυστηρεύεται το εξής περίεργο: «Έχει γίνει κάτι. Φοβάμαι. Ή θα μου τη στήσουν στο πλοίο ή στον Πειραιά».


Αυτή είναι και η τελευταία του επαφή με το στενό του περιβάλλον. Με το που «δένει» το πλοίο στον Πειραιά ο φίλος του Κολλιαδέλη εγκαταλείπει την καμπίνα αντιλαμβανόμενος την απουσία του συνεπιβάτη του, αποβιβάζεται και αναμένει στην μπουκαπόρτα τον 23χρονο, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται ποτέ.






Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *