ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Έκανα έρωτα με τον λάθος άντρα» – Η… λεπτομέρεια που έμαθε αργότερα και η εκδίκηση που προκαλεί σάλο!



Η Ρόδος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την υπόθεση με αμείωτο ενδιαφέρον. Η μάνα και η κόρη συζήτησαν τα πάντα...


Η Ρόδος βρήκε ένα ακόμα πιπεράτο θέμα συζήτησης στο οποίο κυριαρχούν δύο εντυπωσιακές γυναίκες (μάνα και κόρη) που όπως διαπιστώθηκε έκαναν δεσμό με τον ίδιο άντρα. Η υπόθεση μάλιστα έφτασε στα δικαστήρια καθώς εκείνος φέρεται ότι δημοσιοποίησε άσεμνες φωτογραφίες της νεαρής! Mε απόφαση, που εξέδωσε το Mονομελές Πρωτοδικείο Pόδου, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, έγινε δεκτή η αίτηση της κοπέλας κατά του πρώην συντρόφου της, που καταγγέλθηκε ότι διακίνησε φωτογραφικό υλικό από τις ερωτικές τους συνευρέσεις σε τρίτους.

Το εξαιρετικά ασυνήθιστο στην υπόθεση, είναι ότι στην διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της αιτούσης η μητέρα της, η οποία είχε σχέση με τον καταγγελλόμενο, πριν ο τελευταίος συνάψει σχέση με την κόρη της. Tο δικαστήριο με την απόφασή του υποχρεώνει προσωρινά τον κατηγορούμενο να παύσει να παρενοχλεί την αιτούσα τηλεφωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, που ενέχει επαφή και επικοινωνία, να μην απευθύνει εναντίον της με οποιονδήποτε τρόπο φράσεις απειλητικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας της και να μην αποστέλλει ή επιδεικνύει στην ίδια ή σε τρίτους φωτογραφίες με ερωτικό και εν γένει άσεμνο περιεχόμενο που απεικονίζουν την αιτούσα.
Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές

Οπως καταγγέλλουν μάνα και κόρη, ο 38χρονος (σήμερα), ο οποίος ασχολείται με χωματουργικές εργασίες, τράβηξε κρυφά με το κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων και, όταν εκείνη του ζήτησε στις αρχές Μαΐου να χωρίσουν, άρχισε να τις δείχνει σε τρίτους για να την εκδικηθεί.
Τι λέει η δικηγόρος της κοπέλας

«Ο 38χρονος δεν συμμορφώθηκε με καμία από τις συστάσεις που του έκαναν ο εισαγγελέας και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, οπότε αναγκαστικά προσφύγαμε στα δικαστήρια για να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα. Ηδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή, που τον υποχρεώνει (ως την έκδοση της απόφασης) να μην πλησιάζει την εντολέα μου, να μη στέλνει στην ίδια ή τρίτους απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα και -φυσικά- να μη δείχνει σε τρίτα πρόσωπα φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο που την απεικονίζουν.

Επίσης απαγορεύεται να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, είτε στο σπίτι της είτε στη δουλειά της, να την απειλεί ή να τη βρίζει κατά πρόσωπο ή τηλεφωνικά» λέει στην «Espresso» η δικηγόρος της 21χρονης, η οποία πρόσθεσε ότι έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για κακουργηματική πράξη.
«Οι φωτογραφίες υπάρχουν αλλά τις έστειλε η ίδια»

Από την πλευρά του ο 38χρονος υποστηρίζει ότι όσα ισχυρίζεται η 21χρονη είναι ψευδή και ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν γνώσει της. Οπως εξήγησε στην «Espresso» ο δικηγόρος του, όλα άρχισαν όταν η κοπέλα έκανε σχέση με έναν άλλον άντρα, σχεδόν συνομήλικο με τον εντολέα του.

«Ο πελάτης μου της είπε να αποφασίσει ποιον από τους δύο θέλει. Εχουμε μηνύματα που έχουμε προσκομίσει στο δικαστήριο, όπου αυτή γράφει “εγώ θέλω και τους δυο σας γιατί είμαι …”! Αναφορικά με το φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει την ίδια, ο πελάτης μου το έχει πράγματι, αλλά του το έχει στείλει η ίδια και ουδέποτε το έδειξε σε τρίτους».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο 38χρονος «δεν τέλεσε κάποιο αδίκημα και σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να παρενοχλήσει την 21χρονη ή να κάνει χρήση αυτών των φωτογραφιών. Αντιθέτως, όσες φωτογραφίες υπάρχουν στο κινητό τού έχουν σταλεί από την ίδια. Ολα αυτά είναι προφάσεις για να δικαιολογηθεί στον καινούργιο της φίλο».
newsit
Πηγή: Εφημερίδα Espresso, dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *