ροή ειδήσεων

Νίκος Χατζηπαύλου: Ξεσπά η μητέρα του για την απόφαση του Εισαγγελέα - «Τον γιο μου τον δολοφόνησαν»



Ξέσπασε η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου μετά την απόφαση του Εισαγγελέα ο οποίος αποδίδει το θάνατο του 21χρονου φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια


Η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου όταν πληροφορήθηκε για την απόφαση αυτή, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Κω. Ζητά να πάρει απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί της στο βράχο Λάγκα στην Κάλυμνο πριν από εννιά μήνες.


Ο εισαγγελέας της Κω έκλεισε την υπόθεση και έστειλε το φάκελο στον προϊστάμενό του στη Ρόδο.

Το πόρισμα του Εισαγγελέα βγήκε 9 μήνες μετά το θάνατο του φοιτητή. Πραγματοποιήθηκαν τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες κατέληγαν σε διαφορετικά συμπεράσματα. «Κάποιοι δε θέλουν να βγει η αλήθεια. Τι συμβαίνει, δε ζητήσαμε κάτι παράλογο», επισημαίνει ο θείος του φοιτητή.

Η οικογένεια πάντως του φοιτητή δηλώνει στο STAR ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν για να αποδείξουν ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν έχω πάρει πειστικές απαντήσεις. Ίσως κάποιοι γνωρίζουν και δεν μιλάνε», είπε στο δελτίο του Star η μητέρα του άτυχου φοιτητή.

Δείτε το βίντεο:


Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/7/18 23:42

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΝ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ .ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ.ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ.ΛΕΩ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ? Η ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ Η ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ..ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/18 17:57

      ΛΕΕΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΕΙΠΗΣ???ΜΗΠΩΣ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΟΛΟΙ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/7/18 17:08

      ΩΩ!!!!! ΑΓΑΠΗΤΕ.ΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΛΗΣΑΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΦ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΛΑΣΚΑΡΕΙ.ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕ Η ΟΧΙ ΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Η ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ? ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΑΦΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΕΙ.ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑ..ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ NTOKTVR ΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ??/ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ .ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *