ροή ειδήσεων

Το δικαστήριο απέκλεισε τον μητροκτόνο της Ρόδου από την διεκδίκηση της περιουσίας της μητέρας του



Έξι χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στο Γεννάδι Ρόδου με δράστη έναν 24χρονο που κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την 61χρονη μητέρα του Αντζελα Ιεροβασίλη, νέα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου αποκλείει τον ισοβίτη μητροκτόνο από τη διεκδίκηση μέρους της περιουσίας του θύματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή του πρωτότοκου γιου (από άλλο γάμο) της άτυχης γυναίκας Τσαμπίκου (Σαμ) Κουφάδη, ο οποίος ζει στην Αυστραλία, σε βάρος του 30χρονου -σήμερα- ετεροθαλούς αδελφού του, Νίκου Μ., κηρύσσοντάς τον ανάξιο να κληρονομήσει τη μητέρα τους.


Η αγωγή υποβλήθηκε διά της πληρεξούσιας δικηγόρου του κ. Κουφάδη σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε στις 20 Νοεμβρίου 2015 σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο και σε φυλάκιση 18 μηνών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Πλέον θα διαταχθεί η τροποποίηση του κληρονομητηρίου, με το οποίο αναγνωρίστηκε κληρονομικό δικαίωμα στον μητροκτόνο.

Υπενθυμίζεται, ότι το στυγερό έγκλημα διαπράχτηκε στις 19 Ιουνίου 2012 στη μονοκατοικία της Ιεροβασίλη, όταν ο νεαρός την επισκέφθηκε μαζί με τη 42χρονη -σήμερα- Ρωσίδα πρώην σύντροφό του Irini Ι. Η άτυχη γυναίκα πήγε ανυποψίαστη στην κουζίνα για να τους φτιάξει καφέ και ο γιος της τής επιτέθηκε καταφέρνοντάς της αρχικά δύο μαχαιριές πισώπλατα. Συνέχισε να τη μαχαιρώνει, μέχρι που έπεσε στο πάτωμα νεκρή έχοντας δεχτεί συνολικά 14 χτυπήματα!

thecaller.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *