ροή ειδήσεων

Οι Πολωνοί τουρίστες εκτόπισαν τους Ρώσους από τη Ρόδο



Σε αυξημένα επίπεδα η τουριστική κίνηση στο νησί,

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις ότι και φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον ροδιακό τουρισμό.

Σε ανάλογα επίπεδα εξελίσσεται η τουριστική κίνηση και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, παρά τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Fraport, οι αφίξεις τουριστών στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» ήταν αυξημένες και τον Ιούνιο, όπως και τους προηγούμενους μήνες, ενώ σε υψηλούς ρυθμούς πρόκειται να κινηθούν και τους επόμενους μήνες.
Βασικός στόχος πάντως είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, θέμα στο οποίο δίνεται ιδιαίτερο βάρος από τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού.

Περισσότεροι τουρίστες από πέρσι

Οι αφίξεις τουριστών κινήθηκαν ανοδικά τον Ιούνιο, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, όμως το γεγονός ότι η αύξηση έφτασε το 9,27% και πλησίασε το διψήφιο ποσοστό ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Από την καταγραφή της κίνησης προέκυψε ότι φέτος τον Ιούνιο ήρθαν στη Ρόδο 34.238 περισσότεροι τουρίστες από ότι τον ίδιο μήνα πέρσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο αριθμός τουριστών που έφτασε στο νησί τους ανήλθε σε 403.497 άτομα έναντι 369.259 τον Ιούνιο του 2017, με αποτέλεσμα η συνολική διακίνηση επιβατών μέσω του αεροδρομίου Διαγόρας να αυξηθεί στο εξάμηνο κατά 10,3% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *