ροή ειδήσεων

Βραβεύτηκε η μικρή Βαρβάρα



Όταν ένα παιδί, και συγκεκριμένα ένα κορίτσι 14 ετών, δείχνει τόλμη και αψηφώντας τις φλόγες καταφέρνει να σώσει παιδιά που βρίσκονται μέσα σε γειτονικό της σπίτι, τότε αυτή η πράξη ονομάζεται ηρωισμός.

Ωστόσο, η ίδια και η οικογένεια της κράτησαν χαμηλούς τόνους από την ημέρα που συνέβη το περιστατικό(Απρίλιος 2018), γιατί ως απλοί άνθρωποι θεώρησαν ότι έγινε το αυτονόητο.

Παρόλα αυτά, είναι τέτοια η ηλικία της που ξάφνιασε τους πάντες, αφού και ένας ενήλικας ίσως να δίσταζε να αψηφήσει την φωτιά, και κανείς δεν θα περίμενε να ενεργήσει με τέτοιο τρόπο, σε σημείο να αψηφήσει τον κίνδυνο και για την ίδια της την ζωή.

Η μικρή Βαρβάρα, κόρη του γνωστού προπονητή ποδοσφαίρου(τερμ/κων) Μιχάλη Τσιλιγκίρη, με την πράξη της σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα και έδειξε πως στο νησί μας δεν υπάρχει μόνος τουρισμός αλλά κυριαρχούν και αισθήματα ανθρωπιάς από τους κατοίκους του.

Πριν λίγε ημέρες(21 Ιουνίου 2018) στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, με παρουσιαστή τον Δ. Ουγγαρέζο, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση από τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου απονεμήθηκαν τα δεύτερα βραβεία YouSmile.

Βραβεύτηκαν παιδιά από όλη την χώρα και η ανάδειξη των 8 νικητών έγινε μετά από ψηφοφορία των μαθητών-εθελοντών του YouSmile χωρίς καμία παρέμβαση από ενήλικες.


Όλοι, όμως, οι συμμετέχοντες έλαβαν τιμητικούς επαίνους για την δράση που έκαναν.

Η Βαρβάρα Τσιλιγκίρη παρέλαβε το βραβείο της από τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *