ροή ειδήσεων

Οι Πεύκοι έχουν αφεθεί στην τύχη τους!

Καταγγελία απο την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «MyPefkos»



Επιστολή με την οποία καταγγέλλουν την αδιαφορία της τοπικής πολιτείας για τον τουριστικό οικισμό "Πεύκοι" απέστειλε η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «MyPefkos». Υποσχέσεις πολλές αλλά χωρίς κανένα έργο και δράση...Η επιστολή είναι η παρακάτω:

«Εν έτει 2018 ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός των Πευκών αποτελεί έρμαιο των Διοικούντων.
Έχει αφεθεί στην τύχη του παρά το γεγονός ότι μόνο οφέλη δύναται να προσφέρει τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην τουριστική βιομηχανία γενικότερα. Εδώ και έξι συναπτά έτη η Κοιν.Σεπ MY PEFKOS είναι η μόνη που με την αρωγή των επιχειρηματιών και κατοίκων της περιοχής συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των Πευκών.

Με τα καταλληλότερα και τα πιο οικολογικά μέσα μεριμνεί για το ύψιστο αγαθό που είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών. Η καθαριότητα και η περιποίηση των κοινόχρηστων χώρων πραγματοποιείται μόνο από εμάς, με καθημερινά κλαδέματα, συντήρηση, καθημερινή απασχόληση καθαριστών, τοποθέτηση φωτισμού και άμεση αποκατάσταση φυσικών φθορών ώστε ποτέ να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή κάποιου επισκέπτη.

Τίθεται δημοσίως με κάθε σεβασμό προς την αρμόδια δημόσια διοίκηση, το εξής εύλογο ερώτημα: καθώς εμείς μιλάμε μόνο με τις πράξεις μας, οι οποίες εκτιμώνται απερίφραστα από τους επιχειρηματίες και κατοίκους των Πευκών, σας ερωτούμε εδώ και 6 έτη τι πράξατε για τα αυτονόητα;

Όταν ο επιχειρηματίας υπερφορολογείται και συνεχώς καλείται να καταβάλλει φόρους και δημοτικά τέλη οφείλετε να τηρήσετε το γράμμα το νόμου και να ανταποδώσετε με έργα και στοιχειώδες ενδιαφέρον. Παρά ταύτα αδιαφορείτε παντελώς και επιδεικτικά.

Πολλάκις πλησιάσαμε τις αρχές για συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών, συζήτηση προβληματισμών και καταθέσαμε προτάσεις. Όμως πάντα οι υποσχέσεις μένουν υποσχέσεις και η αδιαφορία παγιώνεται. Είναι σαφές ότι έχετε επαναπαυθεί με την Κοιν.Σεπ MY PEFKOS, αφού μόνο εμείς προσφέρουμε στον μοναδικό αυτό τόπο με πράξεις έχοντας ξοδέψει εδώ και 6 χρόνια 250.000 ευρώ, σε κατασκευαστικά έργα, μισθοδοσίες για καθαριστές, εκδηλώσεις και γιορτές.

Επιδιώκουμε οι δημόσιες αρχές να μας στηρίζουν και να είναι δίπλα μας, διότι μόνο έτσι θα επιτύχουμε το ιδανικό, να καταστήσουμε τους Πεύκους ως τον πλέον δημοφιλή, ασφαλή και ποιοτικό προορισμό».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *