Την ανάδειξη του ελαφιού, συμβόλου της Ρόδου, αποφάσισε ο Δήμος. Στο πλαίσιο αυτό, συζητά την προοπτική μετακίνησης μικρού αριθμού ελαφιών από το ελαφοκομείο, σε τρία σημεία της πόλης, ώστε να λειτουργούν και ως τουριστική ατραξιόν.
Συγκεκριμένα τα σημεία αυτά είναι η Τάφρος, η Πύλη Ελευθερίας και ο Προφήτης Ηλίας, που θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να είναι ασφαλή και παράλληλα ορατά στους επισκέπτες του νησιού.
Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε με τον συγγραφέα του βιβλίου, καθηγητή Ζωολογίας στο Πανεπιστήμιο Φλωρεντίας, Μάρκο Μασέτι και αποφάσισαν το βιβλίο να επανεκδοθεί, καθώς εκτός του ότι τα αντίτυπα έχουν εξαντληθεί, έχουν προκύψει και νέα επιστημονικά δεδομένα για το Πλατόνι.
Η νέα έκδοση θα γίνει με χρηματοδότηση και επιμέλεια του Δήμου Ρόδου και θα είναι έτοιμη στις αρχές Μαρτίου του 2019.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.