επικαιρότητα

Δήμος Ρόδου: Ηλεκτροκίνητα οχήματα στη Μεσαιωνική ΠόληΟ Δήμος Ρόδου ενέκρινε τη σύναψη δημόσιας σύμβασης με ιδιώτη με πρόχειρο διαγωνισμό, για την υλοποίηση του έργου «Υπηρεσία Υποστήριξης Πρόσβασης Ειδικών Ομάδων Κάτοικων και Επισκεπτών Παλιάς Πόλης», προϋπολογισμού 35.805 ευρώ.

Το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η εξυπηρέτηση μεταφοράς με ειδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα, εφόσον ζητείται, υπερηλίκων, εγκύων επισκεπτών και μονίμων κατοίκων, καθώς και ατόμων με κινητικές και άλλες δυσκολίες, που μεταβαίνουν στην κατοικία τους ή επισκέπτονται σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος και αδυνατούν ή δυσκολεύονται να βαδίσουν, καθώς και η διευκόλυνση της μεταφοράς των αποσκευών των επισκεπτών οι οποίοι επιλέγουν να θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Μεσαιωνικής Πόλης και όσων εξ αυτών επιθυμούν, αν απαιτείται βοήθεια μετακίνησης, κατά την άφιξη και αναχώρησή τους από αυτά, προκειμένου να αποτρέπεται στο μέγιστο δυνατόν η κίνηση και η όχληση των αυτοκινήτων στην Μεσαιωνική Πόλη.

Προκειμένου να εκτιμήσουν τη σχέση κόστους- οφέλους και την ανταπόκριση της υπηρεσίας στις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών, ο δήμος Ρόδου και η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης προγραμματίζει τώρα την εφαρμογή του μέτρου πιλοτικά για τρεις μήνες.

tornosnews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/7/18, 1:01 μ.μ.

    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ? ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ Η ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης