επικαιρότητα

Απεβίωσε ο ομογενής Μανώλης Χατζηαντωνίου – Για χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνοΗ Χριστίνα Χατζηαντωνίου με τον σύζυγό της Μανώλη. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.


NEA YOΡΚΗ. Απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουλίου ο Μανώλης Χατζηαντωνίου, ο οποίος είχε προσβληθεί από καρκίνο του παγκρέατος.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου μάς μετέφερε η σύζυγός του Χριστίνα, η οποία ευχαρίστησε τον «Ε.Κ.» για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή του.

Η Χριστίνα κλαίγοντας μάς είπε πως «πέθανε ο Μανώλης χτες το βράδυ στο νοσοκομείο, ετοιμάζομαι να πάω στης πεθεράς μου το σπίτι για να δούμε τις λεπτομέρειες για την κηδεία».

Ο αείμνηστος Μανώλης Χατζηαντωνίου διαγνώσθηκε πριν από τέσσερα χρόνια με την επάρατη ασθένεια, συγκεκριμένα με τερματικό καρκίνο του παγκρέατος για τον οποίον έδωσε αποφασιστική μάχη.

Δυστυχώς ένα χρόνο αργότερα την άνοιξη του 2015 αρρώστησε και η 13χρονη (τότε) κόρη τους Μαρία με καρκίνο επίσης και η οποία υποβλήθηκε σε εγχείρηση και θεραπείες.

Ο «Ε.Κ.» και η Ομογένεια μέσω του «Ε.Κ.» συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Χατζηαντωνίου.

Ο αείμνηστος Μανώλης Χατζηαντωνίου κατάγεται από την Κάρπαθο, αλλά μεγάλωσε στη Ρόδο όπου πήγε στο σχολείο. Μετανάστευε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ηλικία των 18 ετών και εργάσθηκε επί μακρά σειρά ετών σε εστιατόρια και συγκεκριμένα ως μάγειρας στο «Lindhurst Diner», στην ομώνυμη πόλη της Νέας Ιερσέης.

ekirikas

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης