ροή ειδήσεων

Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία» στη Ρόδο



Από τις 21 έως τις 22 Ιουλίου πραγματοποιείται στη Ρόδο το 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία», Polyphonie Europeene, συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ωδείου «Κορέλλι». Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο θέατρο της Μεσαιωνικής τάφρου της Ρόδου, ενώ θα συμμετέχει και ο Ρόδιος συνθέτης Σάββας Καρατζιάς. Ο Οργανισμός Arts Sportanes και το Ωδείο A. Corelli στο πλαίσιο του έτους «Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO», σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης γαλλική χορωδία Mikrokosmos, στοχεύουν να δραστηριοποιήσουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά το μουσικό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία».

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διοργανωθούν διάφορα εργαστήρια μουσικής, δημιουργία νέων μουσικών έργων για χορωδία, συναντήσεις κοινού καλλιτεχνών, μουσικός περίπατος στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και δύο μουσικές συναυλίες.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμμετέχει καλύπτοντας τις δαπάνες για την εκτύπωση προωθητικού υλικού και ηχοφωτιστικής κάλυψης, συνολικού ποσού 5.270 με ΦΠΑ.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *