ροή ειδήσεων

Εγκληματίες κατά της φύσης



Αναγνώστης: Είναι οι τοπικοί άρχοντες, αυτοδιοίκηση και οι κρατικοί φορείς. 
Εκατομμύρια πλαστικά είδη παντός είδους πετάγονται ανερυθρίαστα στις χωματερές, τα δάση και στις θάλασσες μας χωρίς την στοιχειώδη αποκομιδή και επεξεργασία τους. Εκτός από τα οικονομικά τους οφέλη που μια επεξεργασία τους μπορεί να αποφέρει, απαλλάσσει τις επόμενες γενεές από την μόλυνση και ρύπανση. Ενώ στο εξωτερικό γίνεται ανακύκλωση ακόμα και των οργανικών αγαθών, εμείς εδώ ακόμα τα πετάμε όλα στα σκουπίδια. 
Εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια πετάγονται καθημερινά και κανείς από τους κατά τα άλλα και πολλά υποσχόμενους (μόνο προεκλογικά εννοείται) ανικανότατους άρχοντές μας δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορείτε κύριοι να το οργανώσετε, αναθέστε την διαχείρισή τους σε ξένες εταιρίες με διεθνή διαγωνισμό. Και μια πρόταση σε επιχειρηματίες και εταιρίες εμφιάλωσης νερού. 
Βάλτε παντού vending machines νερού χύμα φιλτραρισμένου με ενεργό άνθρακα και παγωμένο, ώστε ο κάθε τουρίστας ή Έλληνας να προμηθεύεται έστω και μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι πολλαπλών χρήσεων φθηνό, παγωμένο και υγιεινό νερό. Θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερο και θα έχετε περισσότερα έσοδα!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *