ροή ειδήσεων

Προτίμησε να πεθάνει παρά να τον εγκαταλείψει – Αγκαλιασμένοι στον θάνατο στην πιο συγκλονιστική ιστορία!



Δάκρυα στο Μάτι Αττικής από την αποκάλυψη της άγνωστης ιστορίας. Η γιαγιά δεν άφησε μόνο τον παππού την ώρα του απόλυτου εφιάλτη. Τα όσα έγιναν συγκλονίζουν...


Η τραγική ιστορία από το Μάτι Αττικής κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει. Ένας 72χρονος οδοντίατρος εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, ενώ την τελευταία στιγμή διέφυγαν τα εγγονάκια του και απέφυγαν τα χειρότερα.

Η ιστορία του οδοντιάτρου Δημήτρη Κούκλα, με καταγωγή από τη Φήκη, προκαλεί συγκίνηση. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, καθώς η πυρκαγιά πλησίαζε, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μετακινηθεί.

Την τελευταία στιγμή η γυναίκα που είχαν στο σπίτι για να βοηθάει φυγαδεύτηκε μαζί με τα εγγονάκια του προς τη θάλασσα. Η σύζυγός του αν και είχε τη δυνατότητα να μετακινηθεί παρέμενε ως το τέλος δίπλα του και τον ακολούθησε στο θάνατο.
Αγωνία για πατέρα και γιο που αγνοούνται

Μια ακόμα δραματική έκκληση από τον Ερρίκο Τσινίδη που αναζητά την οικογένεια Κατσουλάκη. «Είναι οικογενειακοί μας φίλοι και τελευταία φορά που επικοινώνησα με τον γιο τους τον Πάρη μου είπε ότι κατευθύνονται προς Λούτσα όπου και βρήκαν και τα αυτοκίνητά τους άθικτα κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι».

«Μάλλον δεν πρόλαβαν να φτάσουν και αγχώθηκαν και άφησαν το αυτοκίνητο. Και οι γονείς και η γιαγιά και το αγόρι. Όλοι. Έχουμε χτενίσει όλη την περιοχή και προσπαθούμε να τους βρούμε».


Να σημειωθεί πως βρίσκεται σε λειτουργία ανεξάρτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και ονόματα των συγγενών και των φίλων τους που αγνοούνται μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς από τους οικισμούς στον Βουτζά και στο Μάτι.

Πηγή: trikalavoice.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *