ροή ειδήσεων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Γενικής Κλινικής EUROMEDICA ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ - Διεκδικούν δεδουλευμένα μηνών



Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στη Γενική Κλινική EUROMEDICA ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ διεκδικώντας δεδουλευμένα μηνών.Η διαμαρτυρία έγινε με τη στήριξη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Σάββας Χατζησάββας έγραψε πριν απο λίγο στη σελίδα του στο facebook: "Δυναμική αγωνιστική και μαζική η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη Γενική Κλινική EUROMEDICA ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ σήμερα 27 Ιουλίου. Η υπομονή των εργαζομένων έχει εξαντληθεί. Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου θα είναι δίπλα τους μέχρι την τελική νίκη. Ο αγώνας τώρα αρχίζει"!Παρόντες απο το ΕΚΡ. εκτός απο τον πρόεδρο Σάββα Χατζησάββα, ο γενικός γραμματέας Νίκος Τριπολίτης, και το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Ροδίτης. Κεντρικό σύνθημα των εργαζομένων ήταν " Φτάνει πια η κοροϊδία. Να εξοφληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα".

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/7/18 11:23

    Αυτοί πάνε για λουκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/18 11:03

      Το λουκετο μπηκε εδω και χρονια αλλα οταν εμεις ειμαστε αδεκαροι και δουλευουμε χειροτερα απο τους μαυρους,και εχουμε ενα ΔΣ που διαπραγματευεται με την διευθυνουσα των 200 χρονων και των 3000 ευρω μηνιαιως,και την διοικηση των 7000 ,τι νομιζετε οτι θα καταφερουμε με τα πανο και τις ψευτοκινητοποιησεις????Η ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΣ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ!!!ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΚΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/18 18:38

      Υπαρχει κανεις στο ΔΣ που να αγωνιζεται για μας και τις οικογενειες μας που πεινανε,και εχουν απληρωτη ΔΕΗ και ολα τα αλλα????Μαλλον οχι !Αγωνιζονται για την δηθεν......ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ!!!ΜΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ 11 ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧ...... ΤΟΥΣ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/18 18:12

      ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ???ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ????ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΧΕΣΗ???ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ???ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΓΩΝΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΣ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ!!!ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/8/18 19:12

      Δυστυχως το καταλαβαμε ΟΛΟΙ!!!Εκει που φαινοταν οτι θα υπηρχε ξεσηκωμος, μετα την μυστικη επισκεψη των μελων του Δ.Σ στο γραφειο της γρηας Σαβουλιδου περασαν και απο την......μισθοδοσια και ολα μελι-γαλα με την διοικηση!!!!!ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ!ΦΑΤΕ ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!!!!ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/8/18 17:55

      Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΛΛΑΣ ΩΣ ΝΕΟΣ .......ΤΣΕ ΚΕ ΒΑΡΑ!ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΑΝ ΖΟΡΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/8/18 17:21

      Σιγουρα σημερα η ΣΑΒΟΥΡΙΔΟΥ του εβαλε τουρμπο βενζινη στο αλογο και ειναι ετοιμος να εισβαλει στην μισθοδοσια!!!!Εργαζομενοι ετοιμαστειτε ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ!!!!(ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ 2029 αν μεχρι τοτε δεν εχουμε ....αποστεωθει!!!!)

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9/8/18 16:15

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΤΑ......ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ).ΠΑΛΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ....ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/8/18 17:11

      Μα για αυτον τον σκοπο θελησε να γινει Προεδρος!Για να μας ξαναπουλησει στην διοικηση οπως εκανε και με το πρωτο Δ.Σ εργαζομενων!!!Το κανει κατ επαγγελμα για να μας πηγαινει πισω αλλα 2-3 χρονια!!!Και εμεις οι ηλιθιοι την εκλεγουμε!!!Φατε την παλι για να μαθετε!!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος19/9/18 01:11

      Κρίμα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος27/9/18 16:32

      Γιατί ρε Ηλιανα ;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *