ροή ειδήσεων

S-400: στο στόχαστρο της Άγκυρας η Ρόδος και όλο το Αιγαίο

S-400: H νέα τουρκική πρόκληση με όλο το Αιγαίο στο στόχαστρο της Άγκυρας - ΦΩΤΟ



Νέα πρόκληση από το Τουρκικό Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας, το οποίο βάζει όλο το Αιγαίο σε ομηρία κάτω από το στόχαστρο των S-400 της Άγκυρας. Εμφανείς οι απειλές προς την Ελλάδα από την ανάρτηση στο Twitter στην οποία επιδεικνύει το πεδίο εμπλοκής του αντιαεροπορικού πυραύλικού συστήματος S-400 που θα αποκτήσει η Τουρκία.

Νέα τουρκική πρόκληση από το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας, το οποίο επιδεικνύει το βεληνεκές του αντιαεροπορικού πυραύλικού συστήματος S-400 που θα παραλάβει η Άγκυρα από την Ρωσία, με ανάρτηση του στο Twiiter.

Η ανάρτηση περιέχει δύο φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζεται το πεδίο εμπλοκής των S-400, εφόσον αυτοί τοποθετηθούν στην αεροπορική βάση Çiğli. Το απεικονιζόμενο πεδίο εμπλοκής των S-400 καλύπτει σχεδόν όλο το Αιγαίο. Από την Ρόδο, την Αττική και μέχρι την Χαλκιδική, καθώς και όλα τα νησιά του Αιγαίου. Είναι ένα μήνυμα της Τουρκίας που θέλει να μας δείξει ότι από την ημέρα που θα παραλάβουν τους S-400, αν και αυτή αργεί ακόμα και ίσως να αργήσει πολύ περισσότερο, το Αιγαίο θα βρίσκεται υπό την ομηρία τους.





1'inci Fotoğraf: 250km menzilli füzeye sahip S400 Hava Savunma Sisteminin, Çiğli Hava Üssünde erişebileceği angajman menzili.

2'inci Fotoğraf: Sistemin yeteneği sayesinde fırlatıcı araçlar, radar sisteminden 100km'ye kadar öteye konuşlanabiliyor. Bu durumdaki angajman menzili.
7:08 PM - Jul 1, 2018
688
150 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Στη πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται το πεδίο εμπλοκής των S-400, εφόσον αυτοί τοποθετηθούν στην αεροπορική βάση Çiğli. Σε αυτή την περίπτωση εντός του βελληνεκούς των S-400 βρίσκεται μεγάλο μέρος του Αιγαίου με μεγάλο αριθμό Ελληνικών νησιών, σχεδόν όλες οι Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σχεδόν ολόκληρα τα Δωδεκάνησα, η Νότια Έβοια, μεταξύ άλλων.



Στη δεύτερη φωτογραφία απεικονίζεται το πεδίο εμπλοκής των S-400, εφόσον γίνει χρήση της δυνατότητας που παρέχει το αντιαεροπορικό σύστημα και επιτρέπει στα οχήματα εκτόξευσης να απομακρυνθούν μέχρι και 100χλμ από την βάση των ραντάρ τους. Σε αυτή την περίπτωση εντός του βεληνκούς των S-400 και του πεδίο εμπλοκής τους μπαίνει ολόκληρη η Ρόδος, η Αττική, οι Σποράδες, ακόμη και τμήματα της Χαλκιδικής.



Η ανάρτηση αυτή αποτελεί ολοφάνερη πρόκληση κατά της Ελλάδας, καθώς η επιλογή του Αιγαίου ως της περιοχής για την επίδειξη του βεληνεκούς των S-400, μόνο τυχαία δεν είναι.

onalert

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/7/18 08:03

    Απέναντι από την Χίο?Μακάρι να τους βάλουν εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *