ροή ειδήσεων

Μεγάλος νικητής του Survivor 2 ο Ηλίας Γκότσης



Ήταν 21 Ιανουαρίου όταν ξεκίνησε το ταξίδι του προς την κορυφή. Σχεδόν μισό χρόνο αργότερα ο Ηλίας Γκότσης την κατέκτησε καθώς αναδείχθηκε ο νικητής του Survivor 2!

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30 ο Σάκης Τανιμανίδης παρέλαβε τον φάκελο με το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα τόσο στον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου, όσο και στους τηλεθεατές. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν βασανιστικά και όλοι κρέμονταν από τα χείλη του γνωστού παρουσιαστή.

Αμέσως μετά την… ψυχοβγαλτική ανακοίνωση του αποτελέσματος που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο μεγάλος νικητής πήδηξε κυριολεκτικά στον αέρα, έπεσε στο πάτωμα και έδειχνε να μην πιστεύει τι είχε καταφέρει.

Στη συνέχεια χάθηκε μέσα στις αγκαλιές συγγενών, φίλων, συμπαικτών αλλά και αγνώστων. Διαρκώς επαναλάμβανε πόσο χαρούμενος είναι και πόσο ευγνώμων για τον κόσμο που τον ψήφισε.

Μετά από λίγη ώρα ο Σάκης Τανιμανίδης του έδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο και του ανακοίνωσε πως εκείνος είναι που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και στέφθηκε Survivor 2018.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *