ροή ειδήσεων

Ρόδος: To «Lohan Beach House Rodos» άνοιξε... φαντασμαγορικά!



Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια , που πραγματοποιήθηκαν στο «Lohan Βeach House Rhodes» , σήμερα, Κυριακή 8 Ιουλίου. Με ένα πάρτι με την ονομασία «Chicago και την παρουσία της διάσημης ηθοποιού Lindsay Lohan και, φίλων της από την r&b μουσική σκηνή , άνοιξε τις πόρτες του το «Lohan Βeach House Rhodes».

Τα λαμπερά εγκαίνια του, αποτέλεσαν ένα κοσμικό γεγονός για τη Ρόδο , καθώς ο στόχος της μισθώτριας εταιρείας επετεύχθη.

Οι πόρτες του «Lohan Βeach House Rhodes» άνοιξαν στις 17:00 με τον κόσμο να δημιουργεί... ουρές ώστε να μπορέσει τελικά να μπει στο μαγαζί.

Το διάσημο πάρτυ «Chicago» με τις μουσικές του, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του «Lohan» δημιουργώντας κάτι μοναδικό για το νησί και τον τρόπο διασκέδασης του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








Οι υπηρεσίες του «Lohan»

Σε κόσμημα για την περιοχή της Ιξιάς και του νησιού έχει μετατραπεί το «Ιαλύσιον», που πλέον ονομάζεται Lohan Βeach House Rhodes» και αποτελεί έναν πολυτελή σύγχρονο πολυχώρο διασκέδασης για ντόπιους και επισκέπτες. Θα προσφέρει στους επισκέπτες του υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών , που έλειπαν από τη Ρόδο ,κατά το πρότυπο δημοφιλών και πολυσύχναστων beach bar της Μυκόνου.

Όπως έγραψε το «Βήμα της Δωδεκανήσου» τα σχέδια της μισθώτριας εταιρείας «Μένι Καμινάκι», ήταν μεγαλόπνοα και στόχος της είναι ,να το εκτοξεύσει ανάμεσα στα κοσμοπολίτικα και κορυφαία beach bar της Ελλάδας ,που θα αποτελεί από μόνο του πόλο έλξης , τουριστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης . Οι εργασίες για την επισκευή και συντήρηση του δημοτικού ακινήτου έχουν ολοκληρωθεί και η εταιρεία επένδυσε ένα σημαντικό ποσό που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ για να το μετατρέψει σε υπερπολυτελή πολυχώρο που όμως θα είναι προσιτός για τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της Ρόδου.

Το «Lohan» θα λειτουργεί όλη την ημέρα, από το πρωί έως και το βράδυ και θα προσφέρει φαγητό, ποτό, διασκέδαση, θα διαθέτει χώρους Spa με πολυτελείς χώρους, jacuzzi, μασάζ κ.λπ. , θα δίνει τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ και θα είναι προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο, στους ντόπιους και στους τουρίστες



Από την μία πλευρά θα υπάρχει και χώρος για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ενώ θα λειτουργεί και ένα σνακ μπαρ που θα προσφέρει μικρογεύματα.

Την λειτουργία του «Lohan» θα το αναλάβει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος που είναι ένα επώνυμο άτομο και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της διασκέδασης.

Στα σχέδια της είναι να διαθέσει 450 ξαπλώστρες και στους λουόμενος να προσφέρονται πολύ υψηλές υπηρεσίες.

Άλλωστε η μισθώτρια εταιρεία φιλοδοξεί οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται στο «Lohan», να είναι στα πρότυπα δημοφιλών τουριστικών προορισμών της χώρας μας , όπως είναι της Μυκόνου. Ήδη μεγάλη τουριστικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στο νησί μας , δείχνουν ενδιαφέρον για το νέο κοσμοπολίτικο στέκι της Ρόδου που φαίνεται πως από τώρα κερδίζει τις εντυπώσεις για τους λάτρεις της καλής και υψηλού επιπέδου διασκέδασης.



Η λειτουργία του «Lodan», δημιούργησε 125 νέες θέσεις εργασίας στο νησί μας και η πρόθεση της μισθώτριας εταιρείας ήταν πως όσοι προσληφθούν να προέρχονται από το ντόπιο ανθρώπινο δυναμικό της Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *