ροή ειδήσεων

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο στις 05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»



Κάλεσαν τηλεφωνικά το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στις 05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση που πήραν ήταν «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρωινές ώρες χθες, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 ,συνεπιβάτης δίκυκλης μηχανής που κινείτο προς Ελιές, στο ύψος της «Πιτσαρία ΚΙΤΣΟΣ» για άγνωστους λόγους έφυγε από τη μηχανή και κατέπεσε στο οδόστρωμα. Ο οδηγός της μηχανής έντρομος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και περαστικός στις 05.35 κάλεσε τηλεφωνικά το ΕΚΑΒ, προκειμένου να έλθει νοσοκομειακό όχημα για την μεταφορά στο Νοσοκομείο του ευρισκομένου στο οδόστρωμα συνοδηγού.

Η απάντηση που πήρε από την τηλεφωνήτρια ήταν: Δυστυχώς δεν υπάρχει βραδινή βάρδια. Η πρωινή βάρδια ξεκινά στις 7.00 το πρωί. Βρείτε ένα αυτοκίνητο για την μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο»

Το περιστατικό αυτό, αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις 3 τελευταίες ημέρες με το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, που λόγω ελλιπούς στελέχωσης δεν διαθέτει νυχτερινή βάρδια (11.00 βράδυ-07.00 πρωί) .

kosnews24

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *