ροή ειδήσεων

Ρόδος: 10 νέα λεωφορεία αγοράζει η "ΔΕΣ ΡΟΔΑ"



Στην αγορά δέκα νέων λεωφορείων προχωρά η διοίκηση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει βγει στον «αέρα» η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αγορά δέκα νέων υπερσύχρονων λεωφορείων , μέσω leasing,που όπως εκτιμάται θα κοστίσουν περίπου 2.500.000 ευρώ, αν και το τελικό ύψος του προϋπολογισμού της θα εξαρτηθεί από το ποσό της χρηματοδότησης που θα λάβει από την τράπεζα.

Τα δέκα νέα λεωφορεία , αν όλα κυλήσουν ομαλά, εκτιμάται πως θα ενισχύσουν τον στόλο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, το καλοκαίρι του 2019 ,αφού λόγω της κρίσης δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στην αγορά και όλες οι εταιρείες κλείνουν την παραγωγή τους ένα χρόνο πριν και επομένως αν παραγγελθούν φέτος η παράδοση τους θα γίνει το επόμενο έτος.

Στόχος της διοίκησης της ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι ο εκσυγχρονισμός και η ανανέωση του παλαιωμένου στόλου της και στο πλαίσιο αυτό , εντός των ημερών θα δρομολογηθούν και τα δύο μεταχειρισμένα λεωφορεία που αγόρασε πρόσφατα από την Γερμανία και βρίσκονται ήδη στο νησί μας , τα οποία κόστισαν 180.000 ευρώ και η παλαιότητα τους δεν ξεπερνά τα πέντε έτη.

Από του χρόνου θα ξεκινήσει και η σταδιακή απόσυρση των λεωφορείων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ που είναι πάνω από 15 ετών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *