ροή ειδήσεων

Χανιά, Ρόδος, Σαντορίνη, Ηράκλειο ανάμεσα στα 10 χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης!!!



10ο: χειροτερο αεροδρομιο Τεγκελ του Βερολινου, Γερμανια


Οι χρήστες της ιστοσελίδας SleepinginAirports έδωσαν την 10η χειρότερη θέση στο αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου λόγω του ότι έχει ατέλειωτες ουρές, πανάκριβες επιλογές από τα μηχανήματα με τα σνακ, άβολα καθίσματα και άλλα.



9ο χειροτερο: Αεροδρομιο Σονενφελντ του Βερολινου, Γερμανια

Κι ακολουθεί ακόμη ένα αεροδρόμιο στο Βερολίνο. Στα αρνητικά σχόλια αναφέρθηκαν οι βρώμικες τουαλέτες, η έλλειψη φαγητού και νερού τη νύχτα και τα κρύα μεταλλικά καθίσματα.


8ο χειροτερο: Διεθνες Αεροδρομιο Κλουζ-Ναποκα, Ρουμανια

Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο πήρε τρία στα πέντε αστέρια λόγω έλλειψης θέρμανσης και άνεσης


7ο χειροτερο: Διεθνες Αεροδρομιο Χανιων, Ελλαδα

Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι σύμφωνα με έναν ταξιδιώτη «σκέτη καταστροφή». Τα παράπονα αφορούσαν στις ουρές αναμονής, στις περιορισμένες επιλογές φαγητού και στην έλλειψη καθισμάτων.


6ο χειροτερο: Διεθνες Αεροδρομιο Τσιαμπινο της Ρωμης, Ιταλια

Μπορεί να αποτελεί ένα από τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα αεροδρόμια της Ιταλίας αλλά οι επιβάτες που έμειναν εκεί τη νύχτα ανέφεραν ότι αναγκάστηκαν να περιμένουν έξω στο κρύο από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4 ηώρα το πρωί. Σύμφωνα με έναν επιβάτη, «ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» ενώ άλλος ανέφερε ότι «ήταν απλώς χάλια».


5ο χειροτερο: Αεροδρομιο Λουτον του Λονδινου, Αγγλια

Το Λούτον αποτελεί μια οικονομική επιλογή εάν θέλεις να πετάξεις στο Λονδίνο αλλά τα σχόλια ήταν αρνητικά λόγω έλλειψης καθισμάτων και λόγω της αγένειας του προσωπικού. Ένας από τους χρήστες το αποκάλεσε «κόλαση» ενώ κάποιοι άλλοι ήταν πιο συγκαταβατικοί.


4ο χειροτερο: Αεροδρομιο Παρι Μποβε-Τιλε, Γαλλια

Υπήρξε και επιβάτης που συμβούλευε τους ταξιδιώτες να αποφύγουν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονταν ότι τις πρώτες πρωϊνές ώρες το αεροδρόμιο είναι κλειστό. Υπήραν και κάποιοι που δεν ήταν τόσο αρνητικοί και αναφέρθηκαν στις καινούργιες τουαλέτες και στον σταθμό λεωφορείων με τα Starbucks.


3ο χειροτερο: Διεθνες Αεροδρομιο Ροδου, Ελλαδα

Η Ρόδος μπορεί να αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες αλλά το αεροδρόμιο πήρε μόλις δύο αστέρια, ενώ ένας επιβάτης ανέφερε ότι θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να ξαναπατήσει και κάποιοι άλλοι ανέφεραν τα μεταλλικά παγκάκια και το αργό wi-fi.


2ο χειροτερο: Αεροδρομιο Σαντορινης, Ελλαδα


Η ηλιόλουστη Σαντορίνη καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στη λίστα της SleepinginAirports με τα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Σύμφωνα με έναν επιβάτη η κατάσταση ήταν χαωτική και είχε πάρα πολύ κόσμο, ενώ ένας άλλος ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί εκεί τη νύχτα.


Και το χειροτερο ολων: Διεθνες Αεροδρομιο Ηρακλειου Κρητης


Οι τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο στην Κρήτη για τις πανέμορφες παραλίες της και την μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού. Το αεροδρόμιο όμως του Ηρακλείου φιγουράρει πρώτο στα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης λόγω του ότι έχει απαράδεκτες τουαλέτες, είναι βρώμικο, δεν έχει άνετα καθίσματα και έχει ατέλειωτες ουρές αναμονής.


Πηγή: msn.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *